Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koji je najgori film koji ste gledali?

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 04:22:57

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

Razocarao me je film "Ubica mekog srca 2 deo", obzirom da je prvi deo bas bio simpatican.

Skoro sam gledala i film "Dogma", obzirom da su glumili Met Dejmon i Ben Aflek, film je trebao da obecava ali tematika i sam film su katastrofa. Film je veliko razocarenje.

autentik

ma ovaj   Cudesna sudbina Ameli Pulen
mnogo  ne volim taj film

Ivanka

ookkii

Lazarica

Louis

Dolazi Jahac!
Western u kome nema nikakve radnje, pa je cak i taj jahac zakasnio da me vidi u sali!

Dak

Wlada

"Podzemni svet" , teska glupost, teska

gremlin

Gospodin i gospođa Smit

Pobili su sve i zajebali su ceo svet

tempestvk

SunđerBoba

Cursed sa Christina Ricci, kao treba da je horor, ali je teško sra*e! Ako niste gledali, nemojte. Zaobiđite ga u širokom luku jer je pravo mučenje gledati ga.

Dak

NameNo

"Niske strasti 2". Totalni promasaj.

Black

Svi amerikanski filmovi u kojima su oni ( amerikanci ) dobričine , supermeni , virtuozi na kompijuterima , poznavaoci svega , borci za pravednu stvar ( po njihovim merilima) , volšebno dobri vozači i poštenjačine i u kojima spasavaju svet od loših momaka ( koji nisu ameri..) , dakle 99,8% amerikanskih filmova...

SunđerBoba

"Four Christmases" - Vince Vaughn & Reese Witherspoon  :xq029:

bebironac

lose da gore ne moze biti,fuj,fuj,fuj

SunđerBoba

Citat: bebironac  04-05-2009, 20:50:19
lose da gore ne moze biti,fuj,fuj,fuj

Jel misliš na "Very Bad Things", sa Cameron Diaz, ona igra mladu. Ako na taj misliš i taj je gadan  :aq18:

Dak

bebironac

SunđerBoba

Citat: Dak  06-05-2009, 13:15:59
U meni je taj odlican!

I meni je odličan ali i gadan. Treba malo jači želudac. Lud film 100%