Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

"SMRŠATI JE LAKO PITAJ ME KAKO"

Započeo Dragan, 12-02-2008, 21:39:38

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dragan

Preneću informaciju svima koji su zainteresovani.

Gogy

Evo pitanja: Kako se lako moze smrsati?

jagodinka_

Ivanka

jagodinka_

jagodinka_

Ivanka

Celi život sam bila suva, sada sam polako okrugla. Ne volim da držim dijete. A i kako bih kad stalno nešto pečem..

jagodinka_

ma ni ja nemam problema sa kilogramima, samo uvek mislim kad bih imala 2-3 kg manje.... eeee

Ivanka

Ma 2-3 kile je ništa, dodaj nulu...

jagodinka_

uzas, na tako nesto ne bih smela ni da pomislim :aq21:

Ivanka

Jbg, do pre pet godine sam imala 45kg, mogla sam da jedem šta hoću i nisam se gojila. A sad, užas...

Loremo

Evo Dragana medju nama, mozda nam sada oda tajnu !!  :aq15:

I ja bih trebala jedno desetak da skinem! :aq01:

Dragan

Lako, shejk napitak za doručak i večeru a ručak po vašem izboru ono što volite. Jednostavna i brza priprema sa fenomenalnim rezultatima.

anny

Schnuffel

Jedite svakog dana ( mesec dana ) iste obroke, a to su: DORUČAK - jogurt, pašteta na pola parčeta hleba (tanko isečenog ), RUČAK - supa, VEČERA - isto što i za doručak. Smršaćeta garant 10 kg, ali će vam oboleti želudac. Jbg nema dva dobra.

anny

Postoji ovo što sam ja navela... Izbacuju se toksične materije iz organizma,a istovremeno se mršavi.Nema nikakvih posledica po zdravlje... Znam nekoliko slučajeva kojima je ovo pomoglo.

Schnuffel

Jeste anny, ali za ove nestrpljive to ne odgovara. Znam za tu dijetu i mogu reći da je fantastična. Kilogrami se ne vraćaju, tj. nema jo - jo efekta.
Tome bih dodala način ishrane indijskih lama. Oni za jedan obrok imaju ili samo hleb ili voće, povrće, mleko. Nikako ne konzumiraju "mešavine" životnih namirnica kao mi.

anny

U suštini-redukcijom ishrane bi se dosta toga popravilo... Ali retki su oni koji se prepuštaju tome...

Fanta

a kud cu ja kad me uhvati groznica da jedem slatkoooo? :(

Schnuffel

Citat: Fanta  29-06-2008, 01:05:53
a kud cu ja kad me uhvati groznica da jedem slatkoooo? :(
Pa jedi slobodno, ali ne preteruj. I ja sam veeeeliki sladokusac ali zato ne jedem testa i slano ( minimalno ).