Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Jedan dan u Paraćinu – neočekivano otkriće

Započeo emmaorabelle, danas u 03:41:32

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

emmaorabelle

Pozdrav svima,
ja sam Emma i želim da podelim svoje utiske sa malog izleta u Paraćin. Iskreno, došla sam više iz radoznalosti nego sa planom, ali upravo zato je dan ispao posebno.
Krenula sam rano ujutru vozom, i već sama vožnja kroz Pomoravlje bila je pravo uživanje - prozori puni zelenih polja i brda. Kada sam stigla, prvo sam prošetala kroz centar grada. Delovao je mirno, ali u tom miru sam baš uživala. Na trgu sam sela u malu poslastičarnicu i probala kolač sa višnjama koji je bio fantastičan, domaćinski.
Kasnije sam otišla do reke Crnice. Nisam znala šta da očekujem, ali naišla sam na grupu ribolovaca koji su mi strpljivo objašnjavali gde riba najbolje "uzima". Nasmijali smo se i razgovarali kao da se znamo sto godina.
Na kraju dana svratila sam u jedan mali atelje gde lokalni umetnik pravi drvene skulpture. Nisam mogla da odolim pa sam kupila malu figuricu konja, kao uspomenu.
Paraćin me iznenadio toplinom, i ljudi i mesta. Nisam obišla sve što sam želela, pa znam da ću se vratiti - sledeći put možda i sa društvom.