Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Nehipnotička Regresija-vraćanje u prošle živote

Započeo Zockey, 24-01-2008, 17:35:51

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zockey

Tehnikom vraćanja u prošlost, detinjstvo, prednatalno doba i prethodne inkarnacije osvešćujemo potisnute sadržaje iz dubine podsvesti i otkrivamo skrivene uzroke strahova, loših odnosa, depresija, bolesti...

Od neprocenjive je vrednosti za spiritualni razvoj i evoluciju svesti, te za formiranje objektivnog pogleda na svet i okolinu, svoj život, i sebe.

Uz pomoć tehnike regresije moguće je iskoreniti slabosti i nasledne sklonosti, imati uvid u objektivne uzroke depresija, beznadežnosti, očaja, patnji, tuge, agresivnosti, uvređenosti, ljutnje, mržnje, zavisti, pogrešnog shvatanja ljudi i sveta oko sebe, tenzija unutar sebe ili iz okoline. Razvezati sve oblike vezanosti formirati zdrave ciljeve i vratiti se stvarnim vrednostima.

Ja sam se podvrgao tri puta kod profesionalnog regresoterapeuta (ISKLJUČIVO!) i problemi su mi se brzo rešavali kako zdravstveni tako i poslovni i ostale stvari se odvijaju baš kako Vi želite!
MOJA PREPORUKA-OVO MORATE URADITI!!!

Lazarica

Yockey srećo, jesi li ti religiozan. Dobro razmisli pre no što odgovoriš.

Zockey

Lazarica

Zockey

Da,verujem u Religiju kao suštinu u poreklo svega postojećeg i svaka Religija je drugačija na svoj način,zadovoljna?

Lazarica

Citat: Zockey  24-01-2008, 22:41:15
Da,verujem u Religiju kao suštinu u poreklo svega postojećeg i svaka Religija je drugačija na svoj način,zadovoljna?

Sto si ljut? Pretpostavimo, da sam zadovoljna.

Zockey

Ma kakvi ljut,mržnja ne donosi dobre stvari odavno sam zaboravio na nju,možemo pričati samo o ljubavi i svetlosti,pozitivnoj energiji...,samo sam hteo da se držimo teme.

jaccca

gde da nadjem regresoterapeuta i da li to moze biti opasno

groucho

Citat: Zockey  24-01-2008, 23:20:41
Ma kakvi ljut,mržnja ne donosi dobre stvari odavno sam zaboravio na nju,možemo pričati samo o ljubavi i svetlosti,pozitivnoj energiji...,samo sam hteo da se držimo teme.

Biti "LJUT" i "MRZETI" nije isto!

Mali OFF...

A imali to veze sa "prethodnim zivotima"?

Mislim,ako taj regresoterapeut "pretera" sa "regresijom",moze li da nas "regredira" u ono sto smo eventualno bili u prethodnom zivotu?

Citat: Zockey  24-01-2008, 17:35:51
Tehnikom vraćanja u prošlost, detinjstvo, prednatalno doba i prethodne inkarnacije osvešćujemo potisnute sadržaje iz dubine podsvesti i otkrivamo skrivene uzroke strahova, loših odnosa, depresija, bolesti...

A to rade ljudi sa "prirodnim darom" ili nauceni?Mislim taj "profesionalni regresoterapeut",sta je on?Odnosno kako postade to?

Zockey

anny

Mi koristimo samo 5% mozga...U našim ostalim delovima,izmedju i ostalog,nosimo i prošle živote...Stoga,regresoterapeut te ne vraća bukvalno u to vreme(jer je ono prošlo),već ti hipnozom omogućava da zaviriš u taj deo mozga koji nosi takve informacije.
Čitala sam razne izjave ljudi koji su se podvrgli ovakvom vidu izlečenja...Na osnovu njihovih komentara zaključila sam da je zaista efikasno...Pozdrav!

Zockey

sreco moja anny,nemoj tamo gde nisi strucna,pozdrav.
Regresijom se vracamo u prosle zivote jer prozivljavamo te trenutke,nisam napisao da idemo tamo nego se podsvesno vracamo!
To se tako kaze...

Lazarica

Čekaj, Zockey, nešto ne razumem. Ima li to neke veze sa hipnozom. Ne, ozbiljno pitam, jer ja patim od nekih fobija, za koje su mi, svojevremeno, rekli da bi me toga , verovatno, vrlo uspešno oslobila hipnoza, naravno, ne neki šarlatan, več psihoterepeuti koji se bave time. Zato te pitam, jer stavarno nisam upućena u ovo stvari.

Zockey

postoji hipnoticka i nehipnoticka regresija a i autohipnoza,sve je 100% efikasno,izaberi po volji i resi probleme,pozdravljam te

Lazarica

Zockey

Schnuffel

Zockey

Zockey

Google je zakon,a imas i udruzenje u BG,sam moras naci svog terapeuta!!!