Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

kako da povezem

Započeo NESA-SRB, 26-02-2008, 19:54:56

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NESA-SRB

imam adsl i 1 komp e sada bi hteo 2 komp da povezem sa drugi nalog ads posto je to na spratu i ta osoba hoce nezavisno adsl od mene ,jos razmatramo i na moj nalog posto imam adsl modem sa 4 komp posto je isdn linija tj ruter imam

ninoslav

Vidim da ti niko ne dolazi u pomoć.
Neću ni ja baš nešto da ti budem od velike koristi ali imam volju.
Ne razumem se mnogo u te stvari, ali kako znam mora da imaš mrežnu karticu u kompjuterima, da ih medjusobno povežeš stun što je jedan naravno Matična jedinica.
Toliko znam.
Najbolje ti je da navrati u neki pC centrar  gde će da se konsultuješ s njima,  i sigurno ćeš dobiti detaljne instrukcije, a predpostavljam  ako kupi kartice kod njih oni će ti sve odraditi

ookkii

prosto kao pasulj,,, to ja radim sa stanarom, pazi ovako prikljucis oba 2 kompa na taj jedan adsl ruter, onda rucno napravis konekciju ( imas uputsvo na disku za modem {ruter}, ) sta dalje radis,,, on ode u telekom kupi samo nalog ( username i pass ), i kuca on jedan user, a ti drugi,,, tako da nemate nikakve veze, niti delite protok, dok su vam kompovi medjusobno umrezeni, ako ti treba nesto vise samo kazi,
nadam se da sam bio od koristi

Zockey

mrezni kabl,2 konektora,svicher,mrezna kartica i imate objica ADSL,a da nebi videli kompjuter jedan drugom iskljucite Share...