Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Kinoloske manifestacije 2008.

Započeo Djina, 25-03-2008, 19:08:52

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Djina

Za one koji se bave kinologijom, odgojem i izlaganjem pasa, evo teme gde mogu da komentarisu, izlozbe, utakmice i ostale kinoloske manifestacije!
Ja cu da pocnem...

Djina

Ovogodisnja izlozbena sezona otvorena je Medjunarodnom CACIB izlozbom u Beogradu 10.februara 2008. Izlozba je bila ogromna, kao i svake godine, preko 1000 pasa... ali izmedju ostalih plasiranih pasa, drugih rasa, moja Horta je osvojila CAC, i CACIB!!!
Evo malo slika sa CACIBa BGD...

Djina

Slike nisu bas najostrije,jer je slikano iz daleka pa je zumirano jedno 200x... Ne zamerite...
A ovo je muzjak koji je osvoijo CACIB i BOB, Barni Gold, koji je u izboru  VIII FCI grupe bio 2.

autentik

Djina

Hvala,hvala...
Za zainteresovane a ne informisane; u subotu 29.03.2008. odrzace se Medjunarodna (CACIB) izlozba pasa, u Jagodini.
Spisak sudija imate na sajtu naseg kinoloskog drustva. Pa ko je raspolozen neka izvoli...
Pokusacu da uslikam nesto sa izlozbe, ukoliko bude bilo moguce, jer idem u velikom coporu...  :aq08:

Djina

CACIB Jagodina 2008.
Evo sta smo mi danas uradili...

HORTA the House of Master River; CAC, CACIB.

HORTA the House of Master River; CAC, CACIB, BOB, BOG 2.

Pozdrav i cestitke drugim izlagacima!!!

Dak

autentik

Bio sam tamo, ali te nisam video

Djina

Pa nisi bio na pravom mestu... Mene, nisi mogao da previdis... Strcim za glavu od svih ostalih... :aq01:
Labradori su bili u ringu br.15, tacno kod ulaza u "Aqua park"

A malo kasnije stize i izvestaj sa Specijalke u Kragujevcu, a i fotke kad prebacim za aparata...

Djina

Na specijalki retrivera u Kragujevcu kod sudije NIKITINA ALEKSANDR VLADIMIROVICA iz Rusije ovako smo se plasirali...

HECTOR the House of Master River; CAC.

A HORTA the House of Master River, CAC, ZRELI KLUPSKI POBEDNIK, r.BIS.

BAJRON

zna li neko na kom sajtu su slike sa izlozbe od 29.marta

Djina

Djina

anny