Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Zašto se Srbi toliko ponose?

Započeo autentik, 10-03-2007, 17:52:03

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zs

Citat: ONA  19-08-2007, 09:54:41
Aj da se vratim NA TEBE (smeh),cekamo da nam padne s neba

pa vazda gledamo u nebo, da nam padne kisa, a nje nema, pa onda da nam ne padne grad, a on nas ubi.... :) kada ce ovaj narod da nauci da dzabe gleda u nebo :)

ONA

Gledam u nebo od malena,jos ( secas se toga ) AVIONE BACI MI MONBONE, i dan danas kad proleti neki avion setim se toga,nikad nam nije bacio bonbone,ja se uvek toga setim,i cesto gledam u nebo.......ne ocekujem EXTRA PAD,ali valjda je to jos jedna retkost za dzaba

Loremo

Evo, da kazem, koliko sam se prosle nedelje postidela sto sam srpkinja tj da se uopste ne ponosim time.

Elem, jedan prijatelj se, posle 20god zivota u Japanu, vratio pre 3god dole,sa zenom japankom i dvoje male dece.

Deca su sada 6 i 3 a ona prica tecno srpski, visoko obrazovana, draga osoba. Iz Tokija dosli u Nis.

Njoj se redovno desava, da joj se na ulici, obracaju kao da je kineskinja i ne prodje dan,da joj se ne rugaju i podsmevaju.

Dobacuju joj, kao na kineskom i psuju na srpskom. Isto i deci, koja su inace prelepa!

Svi poznati su poceli da im zavide, jer su napravili kucu,voze bolji auto.. Nemaju vise prijatelje.

Toliko su nesrecni da su odlucili, cujem prosle nedelje, da se vrate u Japan. Toliko o nama kao narodu!

autentik

Pa kažema ja lepo

Srbija je samo za Srbe, ni za kog drugog

------------------------------------------------------------
nisam za to da se vređaju drugi narodi, a kamoli njihova deca

-----------------

ali nikako nisam za to da   crnci, kinezi, arapi, i svi ostali narodi koji su preplavili Evropu

dođu u Srbiju i da žive tu među nama  -  to je nešto što neću nikad da prihvatim

Loremo

1. OVDE SE RADI O MESOVITOM BRAKU!!!!!!! :aq20:

2. 2 (dva) MILIONA SRBA ZIVI VAN SRBIJE!!!!!!! :aq20:

Ako hoces "CISTU" Srbiju, ti srbi prvo treba da se vrate u maticnu zemlju. Nema sta da traze po svetu!
Pa onda da kazes "e pa nas nema po svetu, i ne tolerisemo nikoga"!

Uskogrud narod upm!

zs

Citat: autentik  19-08-2007, 19:24:20
Pa kažema ja lepo

-----------------

ali nikako nisam za to da   crnci, kinezi, arapi, i svi ostali narodi koji su preplavili Evropu

dođu u Srbiju i da žive tu među nama  -  to je nešto što neću nikad da prihvatim

o cemu pricas? srbija je toliko samo za srbe da ce za 50 godina biti vise siptara nego srba.

tu je sasvim druga stvar u pitanju, ono staro srpsko "da komsiji crkne krava". srbin se plasi napretka, plasi se boljitka, plasi se promena, plasi se bilo cega sto je drugacije, jer vecina ljudi u srbiji zivi sa amovima na glavama. srbin ce ti pomoci ako si losiji od njega, ali ako si bolji, podmetnuce ti nogu samo tako

autentik

Pa baš zbog toga što smo jedinstveni, zbog toga trebamo da sačuvamo to, a ne da se stopimo sa svetom

opajdara

Ivanka

To se obično čuva u formalinu.

autentik

Lazarica

E, moj Autentiče... Možda bi tvoje pitanje trebalo preformulisati u "Zašto se Srbi toliko MALO ponose?". Pogledaj samo neke od ovih komentara... :aq25: Neki su potpuno izgubili ponos i dostojanstvo, ako su ga uopšte ikada i imali.  Za takve, evo jedna pesma od Jovana Jovanovića Zmaja:

Nakićeni tvoji svati,
                               Tebe kiti tvoja mati,-
                               A šta će ti vojno dati?

Prosuo bih pesme svoje,
                               Što mi srce sada poje,
                               U nedarce tvoje.

Al' su pesme slabi glasi,
                               Tebe nešto lepše krasi,
                               Što te krasi: SRPKINJA SI.

(Iz "Djulića")

autentik

Pa imamo veliki broj Velikana u našoj istoriji

možda smo zbog toga ponosni

anny

Citat: autentik  19-08-2007, 19:24:20
Pa kažema ja lepo

-----------------

ali nikako nisam za to da   crnci, kinezi, arapi, i svi ostali narodi koji su preplavili Evropu

Rasizam...ccc...

autentik

Pa jbg.  nemam ništa protiv njih ali ih ne volim

anny

Ne bi trebalo da globalizujesh sve... To shto su belci iste boje kao i ti znachi da su svi perfektni... :aq25:

autentik

Ne boja kože  -  drugačiji mentalitet

anny

Citat: autentik  05-04-2008, 14:32:24

E,to ti je jako loša predrasuda!

autentik

Citat: anny  05-04-2008, 15:17:53
Citat: autentik  05-04-2008, 14:32:24

E,to ti je jako loša predrasuda!

Jbg.  niko nije savršen

anny

Ali može poći ka savršenstvu... Razočarao si me... wq134

autentik

Pa kad se čovek opeče, teško da će drugi put da dira vatru.

Bio sam u Parizu  -  Beču  - i okolnim zemljama  -  nikako mi se ne sviđa mentalitet, i stvarno ne bih voleo da to dođe i kod nas