Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Muzej vostanih figura u Jagodini

Započeo Mac, 15-01-2008, 08:36:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 26 gostiju pregledaju ovu temu.

Loremo

Citat: Mac  05-04-2008, 21:19:54
Vratite se na temu, inace odose postovi.
Ja bih da reagujem pa prebacite zadnja dva posta tamo gde je tema o diskontu.

bebironac

I tako muzej vostanih figura najzad i u Jagodini ..... :aq21:

Louis

Citat: bebironac  05-04-2008, 21:24:19
I tako muzej vostanih figura najzad i u Jagodini ..... :aq21:
Stvarno??? :aq15:

Fanta

jel je smesten odmah pored novootvorenog diskonta  :aq24:

Dak

Mislis Louis,pored stocne pijace?

Louis

Dak

Mozda urade i neku krmacu od voska.Sa sve obor i prasici dok sisaju!

dopadate mi se

Zdravo jagodinci,
da vam ne bih menjala temu oko muzeja vostanih figura, molim vas da me naucite kako bih mogla ja da otvorim temu, ako je to moguce.
pozdrav od makedonsko devojce :aq28: wq127

macha

vesna05

Jel se stvarno otvorio i gde je?

Dak

Cuo sam da ce i Ceca da bude na otvaranju.Dolaze iz cele Srbije zbog toga.Otpevace cak pesmu i po wq157

bebironac

Ala ce Palma biti srecan.....hvalice se narednih godinu dana kako mu je pevala Ceca......Betoven.....Sopen...itd

macha

Citat: Dak  13-04-2008, 17:39:47
Cuo sam da ce i Ceca da bude na otvaranju.Dolaze iz cele Srbije zbog toga.Otpevace cak pesmu i po wq157
U kolko sati je otvaranje ako znate  bila bih vam zahvalna ????

vesna05

I ja bih bila zahvalna na informaciji kog datuma i u koliko sati,i naravno gde je???

dopadate mi se

Hej bebironac, taj klip gde Palma prica  o Betovenu i Sopenu, dugo vremena je kod nas u Skoplju na internetu bio hit broj jedan medju klipovima. Ja sam kasnije shvatila da je covek iz klipa i Markovic Palma, u stvari jedan isti covek  :aq19:

dopadate mi se

Citat: bebironac  13-04-2008, 21:26:06
Ala ce Palma biti srecan.....hvalice se narednih godinu dana kako mu je pevala Ceca......Betoven.....Sopen...itd

vesna05

Ne verujem da Ceca moze da dodje,koliko znam nije u zemlji zbog hapsenja fudbalske mafije ; -)

Dak

Citat: vesna05  15-04-2008, 11:55:31
Ne verujem da Ceca moze da dodje,koliko znam nije u zemlji zbog hapsenja fudbalske mafije ; -)
:aq21: :aq21: :aq21:
Inace,ljudi,ja se zezao za Cecu.Vidite da sam napisao da ce da otpeva pesmu i po.Kao ono onda kada je dolazila u Jagodinu na koncert,pa narod dosao sa svih strana da je slusa,a riba otpevala tri i po pesme,od toga par refrena iz "Grome moj".Da ne pominjem da je narod pokis'o do gole koze.