Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Muzej vostanih figura u Jagodini

Započeo Mac, 15-01-2008, 08:36:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

macha

Citat: nesa_skazi  25-04-2008, 18:47:04
Figure su perverzija! Stvarno su lepe . Ne znam kako bih ti opisao! Nista dok ne vidis svojim okom!

Ma naravno da cu doci da ih vidim to se podrazumeva samo  da saznam u kolko je sati otvaranje i tu sam ..Ako saznate  postavite molim vas........Pozdrav iz Raznja.......

bebironac

Osim Cece sta cemo imati prilike jos da vidimo..?

macha

Citat: bebironac  25-04-2008, 19:22:23
Osim Cece sta cemo imati prilike jos da vidimo..?

Ti to nesto na moj racun ......A???

bebironac

polako...uspori malo...ne razumem kojim delom ovog pitanja sto je bilo upuceno Nesi...sam tebe izazvala sad...stvarno mi nije jasno...niko tebe nista nije pitao niti sam aludirala na to da tebe zafrkavam...ja sam ozbiljno pitala coveka...

nesa_skazi

Pa osim cece videcete milosa obrenovica,nikolu teslu,vuka karadzica,zdravbka colica valjda,cara lazara i jos dosta figura da ne nabrajam. Bice izlozeno oko cetrdesetak figura m,a do kraja godine dopunice muze sa jos nekioliko  figura!

groucho

Sveti Sava...
Ali kaze mi prijatelj da su lose uradjene figure...videcemo...

U svakom slucaju,simpaticna ideja....

bebironac

macha

Meni je ova Palmina ideja zaista ok nesto sto je zaista pravaa retkost kod nas .Samo neznam sto nema reklame na tv -u uvek je za svako otvaranje bilo ?!

macha

Ide reklama na tv-u u 16h je otvaranje a figurice mi izgledaju bas lepo preko tv-a.........Jagodinci dolazim............... :aq28:

Jeca_92JG

Da li neko zna u koliko je sati otvaranje ?

autentik

lambada

Citat: nesa_skazi  22-04-2008, 16:21:57
Maro? ako ti je potreban smestaj opusteno se javi! Miislim ,da se ne cimas po hotelima i da ne trosis novac. :)):)

Pa, ja nemam reci, stvarno! Hvala vam, dobri ljudi:))) Videcu ja ovih dana da navratim u taj vas lep grad, pa ko zna...mozda mi se i svidi, pa ostanem...super za muzej, citam komentare i mogu va reci da jedva cekam da vidim...Imate pozdrav i poljubac od mene...Skazi narocito;)

nesa_skazi

heheeheh:) samo nam ti dodji,tu smo mi:)

bebironac

Hajdemo sad kad bude otvaranje muzeja...svi da idemo kod Nese pa zurka do zore....

lambada

macha

Svetlana uopste nezna za svoju vostanu figuru.........................

bebironac

Jadna ona...i sta cemo sad...da placemo mozda??? :aq15:

Fanta

Citat: macha  28-04-2008, 15:49:56
Svetlana uopste nezna za svoju vostanu figuru.........................

oce Palma da je iznenadi :)

Louis

Kad dodje da bude:"Bu! Iznenadjenje! :aq18:"

macha

A jel ste vi sigurni da je uradjena i njena figura???????????