Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ANTI VIRUS

Započeo ookkii, 28-06-2007, 00:58:09

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zockey

KIS 8 je sada fantastican od zastite do trosenja resursa a najbolji je Linux Ubuntu 8.04 :aq01:,ne odvajam se od njega stvarno neznam zasto :aq15:

ookkii

cekaj kakve sad veze ima Linux sa anti-virusom???

sonja

Ja nemam  anti virus sistem. Problem smo  resili tako sto  smo kupili apple kompjuter(macintosh),najbolja zastita.

sonja

to ti je  stranica koj a je poznata da ima viruse,pa tvoj sistem te upozorava,ne idi vise tamo

sonja

uvek kad ti treba,znas da ima strucnjak u kuci...hehee!

sonja

Kad prestanes da ides na tu  ili te stranice

sonja

pokusaj prvo sve kolacice da obrises (cookies),pa onda delete temporary items, i ukljuci se  ili preko mozila fire fox ili na safari,nikako preko te stranice i ne koristiti Microsoft Internet Explorer.trebalo bi da pomogne

rie fox

sonja

Kolacici,kolace...,malo je kejs pisao malo ja...
probaj  kad udjes u internet opciju,,idi na trazi izbris kolacice ,to ti je kod internet eksplorer ilki tamo de ides na internet i tu imas mogucnosti,pa onda ispocetka,probaj  i ovo  da snimis novi  anti virus da snimis ijos jednom sve da kontrolises
reci mi koju verziju programa ima,srpsku ili englesku...?

autentik

Ideš gore na Tools  pa ideš na Privacy  pa ideš na Clear  SVE

autentik

autentik

pa obrisace ti sve sifre koje stoje automatski, ocistice ti kolacice, ocistice ti lozinke

i sve stalo sto se nagomilalo i rpavi ti problem

to cistis jednom mesecno

da bi ti Mozila brze radila

autentik

kakvo bre upozorenje

autentik

To znači da imaš trojanca u svom Kompu

Prvo uzmi neki   Ad ware da ti očisti bube

isprazni internet temporery files

pa onda startuj Avast u potrazi za tim virusmo i moli boga da je na nekoj igrici i sl.

ako je u nekom sistemskom fajlu, onda moraš sve da brišeš pa ponovo da instaliraš windows

Ja ti predlažem da nebitno šta uradiš naredno odmah sad sve što ti je najbitnije narežeš da neki DVD

za svaki slučaj - veruj mi

ookkii

to sto ti pise nema veze sa trojancem, avast ti je samo blokirao neki sajt na koji si htela tog trenutka da ides, tako da ako ti samo izbaci avast,blocked malicious site, nemas virus nego ti je blokirao napad.

Black

Da li je neko nekada čuo za antivirus program a-squared-Free? Ja , pošteno , nisam nikada ali , na Lunin nagovor sam ga instalirao. U prvom skeniranju mog kompa , našao je preko 200 virusa! Neverovatno ! A imam Avast!iAdAware i mišljah da je ok stvar...

Black

Časna reč i mile mi majke...

Luna

black drago mi je.
samo to nije anti virus program.ne mogu da ti objasnim jer neznam pojmove na srpskom.

on hvata ono sto anti virus moze da ispusti a sto obicno pokupimo mail-ovima i sa reklama.
to su neki uljezi,samo tako mogu da ih nazovem.
autentik sigurno moze da kaze kako se to zove.

jesi li primetio bar neki,odakle je?
sad to ponavljas savakih par dana i bice dodro.

Luna

i jos nesto.
ako vec nisi,skini sa neta i ovo:

CCleaner.

sa njim ces da ocistis sve sto ti se nagomilalo a nije potebno ,i vedeces da ide breze.
probaj.

Black

Naravno , mađioničaru kompijuterski!

Luna

ma neznam mozda puno ali ono sto znam hocu rado da kazem dalje.