Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

RAZGLEDNICA CUPRIJE

Započeo saba, 13-09-2008, 08:42:23

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

saba

Vidim da mnogi imaju fotografije Cuprije koje postavljaju na forumu, pa bih voleo da sve te lepe fotografije postavljamo na jednom mestu, n.p.r. ovde. I bilo bi lepo da ih imenujete, na primer ''Cuprija - glavna ulica'', jer ce se onda kod pretrazivaca slika na primer kod guglea, pojaviti i te slike sa foruma, i na taj nacin, povecace se reklama same Cuprije.
Ja nebih da pocnem prvi sa postavljanjem slika, posto sam otvorio temu, neka to ucini neko drugi, kao prvi.

autentik

autentik

Mnogo mi se svidelo ovo

pa rekoh da slikam

autentik

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A ja ću kao Ćupričanin da prevodim. :D

1) Zgrada na Trgu u samom centru Ćuprije (ne znam da li ima neki naziv) i letnje bašte kafića "Mozaik" i restorana "Santa Fe"

2) Tržni centar "Stadion" u ulici Cara Lazara.

3) Hala sportova "Ada" nedaleko od centra grada. (još se i rimuje :D)

Inače osim ove sportske hale "Ada" je naziv i za ekonomat u sastavu zatvora u Ćupriji.

sonja

OO?zar je ravno sad santa fe?Hahahaha,vidim vec ,,cuprijske boeme,,u kaobojskom filmu,sad jos brata  Istvuda da pozovemo  ,da nam bar deli cigare dzabe,mozda pobedi na sledecim izborima...A?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ne. Novi restoran (i picerija) "Santa Fe" se smestio izmedju Mozaika i hotela Ravno.

SunđerBoba

E, super  :aq04:! Baš volim ovu temu. A volim i da u šetnju idem sa fotoaparatom, hi! Evo jedne sporedne gradske sličice ;)

SunđerBoba

SunđerBoba

autentik

lepo lepo, imaš li to toga još ...

SunđerBoba

Citat: autentik  27-04-2009, 18:30:46
lepo lepo, imaš li to toga još ...

Nemam, ali biće! Uskoro  :xq011:

SunđerBoba

Nije neki kvalitet slike, jer je već počelo da se smrkava, ali može da prođe.

SunđerBoba

Krovovi i oblaci

Pogled na Silos i selo Stubicu u daljini

SunđerBoba

SunđerBoba

SunđerBoba

SunđerBoba

Omakao mi se datum, ali mislim da ne smeta previše   :aq01:

SunđerBoba

saba

Bobo, jel imas ti neku malko stariju sliku Cuprije, mozda neku razglednicu Cuprije, ili nesto drugo (bilo sta sto je u vezi sa cuprijom). Za sve sto o Cupriji pronadjes, a moislis da tebi nije interesantno za cuvanje, pristajem na azmenu. Kao prvo, nudim KAKTUSE koje uzgajam i proizvodim, a o USLOVIMA i KOLICINAMA cemo se naknadno dogovarati.
OVA PONUDA vazi i za sve ostale forumase na autentiku:
Znaci ako imate nesto od filatelije (postanske markice), numizmatike (metalni i papirni novac), kartofilije (razglednice), stare fotografije, stara dokumenta, stare knjige, akcije ili interesantne pisane ili stampane papire, znackice, ordenje i medalje...... i bilo kakve druge stare stvari, a koje vam negde sakupljaju prasinu i mozda vam netrebaju, a mozda ste cak i planirali da ih cak i bacite, ...... NE NE CINITE TO,......TU SAM...... mozete mi se javiti, radi dogovora oko razmene. DAKLE,  DAJEM  KAKTUSE ZA STARE STVARCICE.......