Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Porast nataliteta

Započeo Loremo, 29-10-2008, 13:46:50

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Loremo

Posle prekida struje porastao natalitet za 44%

U opštini Masdriel, u istočnom delu Holandije, u septembru je zabeležen porast nataliteta od 44 odsto, tačno devet meseci nakon prekida struje zbog kojeg je 23.000 lokalnih žitelja u mraku provelo skoro 50 sati.

U decembu 2007. godine jedan helikopter elisom je slučcajno presekao kablove dalekovoda koji strujom snabdeva devet sela u opštini.
Tokom ta dva dana bez struje mnogi žitelji su gostoprimstvo potražili na drugom mestu, ali više je bilo onih koji su ostali i upravo su oni ti koji su doprineli većem natalitetu.
Opštinske vlasti primetile su da je broj rođene dece naročito porastao u septembru.
"U avgustu ih je bilo 17, u septembru 26 i ovog meseca 13. U poređenu sa 18 dece rođene u septembru 2007. godine to predstavlja porast od čitavih 44 odsto", navele su vlasti.
Ističući da im je ambicija da doprinesu porastu stanovnika u opštini, predstavnici vlasti su rekli da će na tome raditi, ali nikako nekim novim prekidima struje.

preuzeto sa bgdcafe-a

Didi

kod nas to nepali..............mi smo oguglali na te stvari

svajcarac

Izgleda obadva....

Onih 200e treba sa IV- tog  da daje za svako III dok za IV- to  treba VLADA da duplira a ne lokalna s.
Videli bi kako skace natalitet.
Mio smo narod koji "krese i kad ima i kad nema struje" samo ocemo da nam se plati za toliku decu... :xq011:

Didi

restrikcije ........a i mrak...........nama daj litar sljive pa ce da vidite kako raste natalitet :)

Loremo

Ma da su ovi imali nase restrikcije struje sada bi ih bilo DUPLO. :aq24:

Didi

na nas mrak ne utice....samo alkohol

Loremo

Citat: Didi  29-10-2008, 15:26:27
na nas mrak ne utice....samo alkohol
Bas steta...oni u tom selu za samo 50h vidi sta su napravili...

Didi

ma nije ,zezam se...........zamolila me prijateljica koja drzi jednu radnju da je zamenim,pa se malo dosadjujem.........

STRANACH

Nama nebi pomoglo ni da nam trajno ikljuce struju.
Mi smo nacija u propadanju.

Ivanka

Ma, jok, mi smo inadžije. Trebalo bi zabraniti treće dete, pa da vidiš posle porast nataliteta. Sve u stilu- ma neće da mi država odredjuje koliko dece mogu da imam!

STRANACH

Kakva bi to tek deca bila ?
Pravljena iz inata ?

STRANACH

Sad se TESLA prevrce u grobu ?