Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Louis

A sta mu dodje ono "podeli"? :aq15:

autentik

Pa sad Elita ima opcije kao i moderatori

mozete da delite neku temu na dva dela, da je spajate, da je premestate ako ne spada u tu kategoriju

itd...

ali izbegavajte to da radite

STRANACH

Pa mislim ELITA............

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Elita, bato. :D Ivane, a moj problem ?

Louis

@Maser
Ne znam sto se Tebi to desava! Meni odmah prebaci!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pojma ne znam. Ivane, šta ti misliš ?

Louis

@MASIRAM GASTARBAJTERKE
Idi na Profil pa u Podesavanja Izgleda stiklliraj samo Vrati se na temu nakon slanja.
Trebalo bi da je to.

LaraCroft

Cine,samo napred.Pozz od nas za tebe.Gaga.

LaraCroft

Talir nece moci da radi jos dugo,zato sto Bora misli da je uvatio Boga za......Zao mi je...Jedino mesto gde mozemo praviti svirke je DNK,za sada,,,a Bora neka ga.

Louis

Citat: LaraCroft  06-12-2008, 01:21:36
Talir nece moci da radi jos dugo,zato sto Bora misli da je uvatio Boga za......Zao mi je...Jedino mesto gde mozemo praviti svirke je DNK,za sada,,,a Bora neka ga ****,,,Ok Rockeri,,,Javite se!
:xq007: Malo kulture nije na odmet! :xq008:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Louis  06-12-2008, 00:54:58
@MASIRAM GASTARBAJTERKE
Idi na Profil pa u Podesavanja Izgleda stiklliraj samo Vrati se na temu nakon slanja.
Trebalo bi da je to.

Ček da vidim.

Jeste. To je to. Hvala, Luis.

velaja

JEL ZNA NEKO KAKO SE ZOVE PESMA OD RADISA UROSEVICA SA MORAVSKIH BISERA, SINOC JE EMITOVANA NA OVOJ TELEVIZIJI OKO 22H, PEMA JE SA MORAVSKIH BISERA, A NIJE U PITANJU ZAVICAJNA PESMA ILI PESMA ZNA REKA ZNA?UNAPRED HVALA

STRANACH

Dobije dva bambija..............

STRANACH

Jel ima takvog..............

STRANACH

Mislio sam ................... :aq16:

Tony Clifton

Mislim da bi trebalo odvojiti poseban podforum "ZDRAVLJE" u okviru teme "Priroda - Ljubimci - Lepota - Zdravlje". Cisto da bi bilo preglednije. Ovako je isuvise nabacano.

P.S. ako nekoga nesto interesuje u vezi stomatologije,mozda bih mogao da pomognem. Pozzz

Luna

hvala,imacemo tvoju ponudu u vidu.

Tony Clifton

Naravno,nisam mislio na prakticnu pomoc vec na poneki savet. Nista ne moze da zameni odlazak kod vaseg stomatologa.

government

Luna