Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Rusko groblje i staza za trčanje

Započeo autentik, 17-07-2007, 17:09:50

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 29 gostiju pregledaju ovu temu.

vesna05

Ja pre mislim da je stavio glavu u kesu da mu ne curi krv po kolima,ali ako kazete da je silovana.......kakvi ste vi ????

vesna05

Ma vidim,nego nesto nisam za crnjak danas....a i inace ga vise volim uzivo

bebironac

joj dak prevaziso si sam sebe,hahahahaha

reksys

Izgleda da je Rusko groblje postalo i groblje kućnih ljubimaca i divljih životinja....

Dak

Citat: reksys  30-12-2008, 19:39:56
Izgleda da je Rusko groblje postalo i groblje kućnih ljubimaca i divljih životinja....

I mesto za siguran zoosex :xq052:

Citat: vesna05  30-12-2008, 10:58:30
Ja pre mislim da je stavio glavu u kesu da mu ne curi krv po kolima,ali ako kazete da je silovana.......kakvi ste vi ????
E sad...Nismo rekli mi,nego ja :xq008:

bebironac

STRANACH

A da nije u pitanju osveta ZECIJE druzine a ?

bebironac

ma neeeeee mora da su se zirafe malo igrale  :xq003:

STRANACH

Bebi. sta bulaznis opet si mesala sok od rotkvica sa sokom od sargarepe,,,,,,,,
.........................odakle ZIRAFE u Jagodini.............................

Dak

Citat: bebironac  13-01-2009, 16:02:06
ma neeeeee mora da su se zirafe malo igrale  :xq003:
Pa da,to je!!!Kad žirafe j..u,lije pucaju :aq29:

bebironac

vesna05

Jadna lija.....neko joj je fiknuo repic i odvukao je na pocetak Ruskog.....ako vidite neku tetu da se sepuri sa novim lijinim repom ONA JE TA

krimortus

...a samo da pohvalim ove nase...danas sam isao da trcim i video da su Standardovci poceli da rasciscavaju i da seku ono siblje na Ruskom...svaka cast...

p.s. od lisice ostalo samo rebro btw :D

autentik

eee

super, bar će da trčimo ko ljudi

vesna05

Nije od lisice,od ovce je......ima i kicma na ulazu

bogdan

bilo bi lepo da se i na brdu i oko njega nesto uradi. Palma kao da nas ne vidi odozdo. :aq05:

krimortus

bila je i lisica...

tek sto sam ih pohvalio a oni vise ne seku...obzstavili radove :) barem ih danas nije bilo

vesna05

Posekli su zbunje ali nisu sklonili djubre,ovako se jos vise vidi.Trebalo bi da poseku i ona bolesna stabla da ne zaraze ostala,ima ih nekoliko i potpuno su bez kore i krosnje.
Ne znam sta se desilo sa lijom,poslednji put sam je videla u zbunju bez  repa.Odavno je neme pa pretpostavljam da je neko uzeo zbog krzna.
A ostaci od ovce su svuda,i rebra,i papci.......

krimortus

ma dobro je i siblje dok rezu znaci da se ima tamo negde u vidu da Rusko jos postoji :D ... ali ona trojica iz Standarda koji seku one grane preko puta Ruskog :))) svaka im cast rezu ga vec nedelju dana

vesna05

Videla sam danas da je poseceno siblje ,sigurno ce biti lepse i cistije.
Nisam bila tu nekoliko dana ali sam inace svakog dana tamo,ja i neki koji trce,bila sam  cak i onog dana kada je pao najveci sneg.