Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Volite da kuvate?

Započeo Didi, 17-01-2009, 02:54:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Didi

Ja volim,a volim i da ruckam  :aq21:
Evo jedno od mojih "remek dela"

autentik

Slanina i meso  -  to važno da ima

Znam da kuvam par jela i to je

gremlin

bebironac

obozavam da kuvam,a obozavam i da jedem.......mljac mljac

Luna

didi,jesi ovo ti sam pravio?

sa cime mazes plocice,bas lepo sijaju?

Didi

Ja sam pravio,to je musaka sa crvenim pasuljem,a to gore je prsuta....malo da zamirise................slikajte kad spremite nesto zanimljivo..............ili ako imate neki zanimljiv recept

Evo jos nesto od mene  :aq26:

Luna

Luna bila malo zadremala...

svaka ti Didi cast!
blago onoj koja se uda ili je udata za tebe!

Vidite li sta je musko,a ne....

kako stojis sa tortama?

gremlin

Upropasti želju, kuva samo jednom godišnje, samo fore radi :aq17: :xq005:

Luna

ali ipak kuvaaaaaaaaaaaaaaaaa...i slika jos...samo da li je serpa njegova,jeli on spremio?

uuuuuuuuuu...kako su muskarci ljubomorni. hajde skuvaj nesto da i tebe hvalimo.

da bi bilo verodostojno,u buducnosti je pozeljan video snimak,ceo proces pripreme....poverenje o.k....kontrola je bolja.

bebironac

dobra je ova pizza......

bebironac

didi daj recept za tu musaku sa pasuljem hocu sutra da napravim....

Didi

Musaka od pasulja
Sastojci:
0.5 kg crvenog pasulja (ima ga i u konzervama u Maxiu ili C marketu)
400 g mlevenog svinjskog mesa
1 praziluk
2 jaja
1 kisela pavlaka
ulje
biber,so,persun

Priprema:

U pouljenu vatrostalnu posudu
redjati kuvani pasulj,meso koje se predhodno prodinsta sa isecenim prazilukom i koje smo zacinili,pobiberili i posolili......Kiselu pavlaku pomesati sa jajima,preliti preko musake,posuti seckanim persunom i zapeci u rerni 20-30 min na 180 stepeni............Ja sam imao malo prsute pa sam nabacio preko da zamirise..........Prijatno!!!

Luna

tii si srce, samo ne mogu da pretpostavim kako pase pavlaka i pasulj? probacu.
ja pravim inace salatu od crvenog psulja,luka i tunjevine.

Black

Muškarci kuvaju iz zadovoljstva a žene jer moraju i u tome je razlika u pogledu na kuvanje. Ni u jednom svetskom hotelu sa 5-6-7-8 itd zvezdica  žena nije šef kuhinje već isključivo muškarac. Ja volim da kuvam i rado se time bavim otprilike 1 nedeljno i tada spremim nešto pikantno- ribu npr. ALI , SAMO JEDNOM NEDELJNO..ipak se zna šta je čiji posao u kući...

Luna

svaka cast!
mislim da to radi vise njih iz ovog foruma samo nece "muskarcine" da priznaju.neznam zasto.

lepo je da muskarci hoce da kuvaju i da to kazu javno.nista manje nece biti "muski"....hajde javljajte se.

imas pravo,kuvam jer moram.
i uvek samo ja.

Didi

Zivim sa verenicom,da zivim sam mozda i ne bih spremao,ovako imam volju  wq06........moj posao je takave prirode da sam uglavnom preko dana kuci,a ona radi nekad pre a nekad popodne.....dodje devojka umorna sa posla i odmah da ide u kuhinju bas i ne ide (barem meni)........naravno ne spremam samo ja........ ne racunamo ko je kad kuvao.............nekad ona,nekad ja,a kad nas mrzi odemo negde na klopu

Luna

ma sasvim pravilno,to sam uvek odobravala.
to je super i za vasu vezu,ako joj pomazes ona nece imati osecaj da je iskoriscavas.

uzvratice ti to na drugi naacin. ako ume da ceni.

Didi

Ma naravno..........sve je stvar dogovora  :xq002:

Didi

Evo jos neka slikica....................pitu obozavam  :aq01:

bebironac

ovo je pita pretpostavljam od kupljenih kora.....eeeeeeeeeeee pita od razvucenih kota je jos bolja to ovde u vojvodini zovu burek,jedno vreme sam pravila svaki dan,pa sam morala da prestanem.....od sampinjona je najbolja