Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Poskupljenje cigareta

Započeo gremlin, 27-12-2008, 12:18:09

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

gremlin

Vlada sa poziva na socijalno odgovornu ekonomsku politiku, a donela odluku o poskupljenju svih cigareta za 10 dinara.

Mera koja najviše pogađa socijalno ugrožene: oni koji su pušili 50 din  poskupljenje 20%

: oni koji su  od 200 za njih 10%

:xq004: :xq004: :xq004: :xq004: :xq004:

Ko je to smislio svaka mu čast :xq003: :xq003: :xq003:

Možda ovog puta stvarno i ostavim cigarete, toga se nisam setio, pa da ustvari oni misle dobro. :xq005: :xq005: :xq005:

Louis

Ma da! :xq008: Jutros da kupim "dnevnu dozu" za zenu i mene i imam sta da vidim!!! :aq16: :aq16: :aq16:

bebironac

moj dragi i ja smo batalili pre tri nedelje i mnogo se bolje osecamo.....da se ja pitam digla bih cenu za 100 % a tako sam govorila i kad sam bila pusac

gremlin

Pokušavam i ja, ali nisam baš za ta poskupljenja, naročito ne za 100%.

Iz medija se moglo saznati da je to poskupljenje akcize i da uskoro možemo očekivati novu nivelaciju, naravno na gore koja je redovno godišnje usklađivanje cena.

bebironac

to se ne pokusava,samo se uradi

gremlin

Šta ćeš živa duša i slabosti

ribica

ja sam cula da ljudi ostavljaju cigarete,po hiljadu puta...

autentik

Pa zavisi od karatera

Ja sam se zainatio taj da, pa sam batalio i kafu i alkohol i cigarete

i mogu da Vam kažem da se osećam ko nikad pre

Najlepših 5 godina - skoro šest, nema kašlja, imam para, nema bolesti, temeprature itd...

STRANACH

Tako i treba da poskupe jos 200%,ja sam nepusac vec 28 god, i bas se lepo osecam.

autentik

Pa to ponekad - par puta godišnje, ali pelinkovac je LEK

heheheh

bebironac

aaaaaa svaka cast bev,sad si ga provalila....

gremlin

Da da lek za probavu može lakše da mi za**** temu za Novu Godinu :aq18:

Black

Evo , i ja se zainatio i već 4 dana sam karekter tj. ne pušim. Namerno sam se otrovao za Srpsku novu godinu ( u alkoholnoj izmaglici popušio sam skoro 2 kutije) tako da su mi se cigarete ogadile. Ipak , odluku da ostavim cigarete doneo sam još ranije. Ovo je , pomalo jubilarni 257. put da ih ostavljam....

bebironac

evo ja sam prvi put probala da ostavim cigarete i s ponosom izjavljujem da su uspesno ostavljene....to je samo ruzna navika,a navike su sklone promenama....e kad to shvatis bices spasen

gremlin

da da ponosno ostavljene u piksli, kao pikavci

Didi

gremlin

Louis

I ja!
Al' ih posle opet uzmem! :xq066:

bebironac

Citat: gremlin  20-01-2009, 07:46:06
Ma ostavljam ih 1000%

ovom prilikom pokrecem ovde kampanju protiv pusenja

autentik