Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Autentik.net u ulozi Sponzora

Započeo autentik, 22-03-2008, 16:07:48

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Agencija Autentik  tj.  sajt  autentik.net  je jedan od sponzora 37. Festivala ''DANI KOMEDIJE''

Black

autentik

I ove godine smo sponzori Festivala  Dani Komedije

bebironac

a ja kao clan sa najvise postova red bi bio da dobijem neku kartu,je l' tako autentik  :aq01:

gremlin

autentik

hehehe

pa i ja ću da dobijem malo ulaznica, nisam ja generalni sponzor koji dobija 5 kompleta

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Lepo, lepo, Autentiče, znači postao si sponzor ! E pa čestitam ti na sponzorstvu !  :aq24:

Luna

MASER,ne odvlaci paznju cestitanjima,ako te prijavim sto si me na hiljadu nacina fizicki unistavao,obogaljivao i terao u depresije uropascujuci mi zelje, bices izbacen.
sreca da autentik to ne cita a ja imam milosti, tj. humana sam.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pa tema se zove UPROPASTI ŽELJU a ne USLIŠI ŽELJU. Nego da mi ne begamo sa ove teme. :)

Luna

ok. , cestitam autentiku na sponzorstvu!
i tebi MASER cestitam sto si se setio da mu cestitas!

gremlin

Možda nije loša ideja da pošto si sponzor, navataš nekoga iz organizacionog odbora festivala da nam se ovde pridruži.

Imali bih smo informaciju iz prve ruke, a on bi možda pokupio nešto korisno.

Možda je neko od njih već ovde.

U svakom slučaju, autentični čestitke na potezu. :xq011:

autentik

Sajt Autentik.net  - Kao Medijski sponzor Izbora za Miss Šumadije i Pomoravlja

Didi

Pop Milan

Ooooooooooo!!! Ima se, moze se. :xq011:

Wlaja

Do jaja ... :D

Pope djavola uima se, djavola moze se ...
Kad bi znao kolko je godina truda potrebno da bi neki proizvod glave uopshte zaziveo ... Uhhh ... Muke ... :D

Chestitam Autentik ... :D

government

Još ako si u komisiji za izbor, pa ima da se ovajdiš opasno.Ako ima neko mesto slobodno, mogao bih da pomognem, onako čisto  humanitarno!
Što nisi sponzorisao bajkere?    :aq21:   

pe-tar

A kolko si ušo?

Pop Milan

Citat: Wlaja  24-07-2009, 20:29:20

Kad bi znao kolko je godina truda potrebno da bi neki proizvod glave uopshte zaziveo ... Uhhh ... Muke ... :D

Chestitam Autentik ... :D

Za dobar posao treba da budes u pravo vreme i na pravom mestu  i uspeh je siguran 100% pusti to rad,trud  i  t.d.

autentik

hehehehe

jeste godine truda da bi se došlo dovde...

Luna

Citat: Wlaja  24-07-2009, 20:29:20

u pravu si Wlaja.....ako si posten (sto je i autentik dosad bio),sto oni bez glave i postenja ne mogu da shvate.
kod njih je sve bzo,lazno i kratkotrajno!

duzi hod po mukama,duzi uspeh i vece zadovoljstvo!!!