Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

ja sam jedna lepotica iz 1976te godine

Započeo lepotica76, 26-01-2009, 00:59:52

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

pitaj masera on se sprema da je delje

Mariah

Luna

bev gresis,vremena su se promenila.
a onaj americki stit?

Mariah

hitler

Mali Sale iz KG 88

STA IMA NOVO KOD VAS

Mariah

autentik

bebironac

mali tebi je hitler napravio sumarice a ti nosis njegovo ima,cccccccc  nista deco vi ne znate

Mariah

Ja znam za sumarice,ali nisam znala da ih je on napravio,ako ne zezas bebironac...  :aq02:
Citat: hitler  01-02-2009, 00:56:42
Mali Sale iz KG 88

STA IMA NOVO KOD VAS

Dobrodosao! :aq17:

Dak

Ako nije Hitler,mora da su se samo stvorile tu...Kao magijom :xq008:

Mariah

Dak nemoj da me zezas. Ako nesto nisam volela to je istorija! :aq17: :aq12:

Dak

Steta sto ne volis istoriju :aq25:Bas bi trebalo da proucis Hitlerovu rec i delo...
A ako nisi znala kako su nastale Sumarice...to je bas tuzno...

gremlin

Mariah

Ma sacu da placem! Imala sam 5 iz istorije ,ali je nikad nisam volela i ucila sam napamet pa sam sve zaboravila. Ali znam sta je hitler radio,bio je odvratan hladnokrvni,ljubomorni ubica,a mi Srbi ,najvise smo stradali zbog njega pored Jevreja! :xq011: :aq06: :xq010: I ti ga jos branis?! :xq010: :xq009:

gremlin

Mariah

Pa Dak! Kaze da treba da proucavam delo i zivot tog tiranina koga mrzim iz dna duse! :xq009:

gremlin

Treba proučavati sve i dobre pojave i loše, porediti sa sobom i izvući najbolje. :aq17:

Luna

@mariah
ako nisi rodjena u Srbiji i jako si mlada,razumem da neznas.
ali ako jesi???????

sumarice nisu samo istorija...one su nasa rana.

moj sin je rodjen ovde i uci istoriju strane drzave,ali sam mu objasnila sve o Sumaricama,Banjici...
ako je neko propustio da ti to isprica,a kako vidim,nisi mala i nepismena,izadji malo iz te tvojr ljusture pa procitaj,
tako bi sebe postedela blamaze.
nije moguce da bas nista neznas?! sinoc neznas sta je carcinom,danas sta su sumarice...
pa ti si ko vanzemaljac.

@hitler  moja dobrodoslica.
a ti Fihrer ili zelis sa tim imenom da provociras ili sa tvojom psyhom ne stima.
bolje bi ti pristajalo...ma bolje da cutim.
bilo sta da je ja bih te pod tim imenom sutnula odavde.
kazem ja,i po meni ,jer nijedan normalan covek se nece predstaviti tim imenom.

autentik i mariah ga srdacno pozdravljaju?
a tebi bevana,sta je tu zanimljivo? u tom imenu?
to je grozno.

Dak

Citat: Mariah  01-02-2009, 15:46:28
Pa Dak! Kaze da treba da proucavam delo i zivot tog tiranina koga mrzim iz dna duse! :xq009:

Si ti cula za ironiju ili kako se vec to zove u tvom delu sveta?!

A inace,"Mein Kampf"-ispravite me ako sam lose napisaou prevodu "Moja borba",je jedna od trazenijih knjiga,

narocito od kad joj je dozvoljena prodaja.Nisam je citao,ali kazu oni koji su je citali da je odlicna i da ima neke

odlicne ideje.E sad sto je to on preokrenuo u ratna razaranja-to je do njega.

Kao u magiji,ako ne gresim.Magija je magija,a od osobe zavisi kako ce je upotrebiti-crno ili belo.To je vec tvoj fah Mariah...

Luna