Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Upropasti zelju!!!

Započeo Dak, 04-12-2008, 20:01:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Mariah

Pa pokvarila sam je ,sekte i magija ne mogu biti zabranjene...

Luna

to ti mislis i nadas se

Mariah

Postoje stvari koje niko ne moze da ti oduzme a to su pamet,misli,razum,osecanja.dusu,veru... To su sve stvari koje ne mozemo videti ,ali mozemo da osetimo i to nam bas niko na ovom svetu ne moze oduzeti. E sad narode laku noc... Necemo se cuti narednih pet dana idem na put. Laku noc... :aq17:

Luna

bebironac

Citat: Mariah  01-02-2009, 21:42:44
Al se Zar zauvek zatvorio...
Da me bebironac shvati,prekine naziva malom i glupom jer nisa,samo malo zbunjena

mala nisam ti rekla jos ni jednom  da si glupa,nemoj da pricas takve stvari i da izmisljas jer mogu biti izbacena zbog toga

Citat: government  01-02-2009, 21:51:05
da te bebironac uspavljuje anestezijom,
da svi ovde žive srećno do kraja života

:aq05: :aq21: :aq21: :aq21: :aq21: :aq21:

government

Citat: Luna  01-02-2009, 21:53:40
maoja zelja
da se zabrane sve sekte i magije na svetu

ti goverment da sad cutis
E ljudi ajde mir mir mir niko nije kriv.
Luna drugi deo bi trebalo da bude lepa želja.
Jel to greška ili ......
:aq07: :aq07:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: Mariah  01-02-2009, 19:51:48
Citat: government  01-02-2009, 19:43:56
Dabogda ti se nagomilalo gradivo, da mi život bude hobi
Citat: government  01-02-2009, 19:43:56
Dabogda ti se nagomilalo gradivo, da mi život bude hobi
:xq002: Odjednom ti se zivot pretvori u horor! Optuze te nevinog za ubistvo,zatvore u tamnicu,grickaju te pacovi,po tebi setaju buba svabe,jedes po parcence suvog bajatog hleba na dan,i tako do kraja tvog zivota,hteo bi da se ubijes nemas cime,ostajes sam da patis u tami,uz pacove i bube i bog te zaboravio! :aq29:
Zelim da se smuvam sa Tom Kruzom...

Eeeeeeeeeeeeeee Luna, plakaćeš ti za mojim upropašćavanjem želja. Hehehe.

I ućuti goverment i ćuti, ćuti, ćuti i umre od dosade al nema para za sa'ranu pa ga sa'rane u Luninom dvorištu. :)

Želim da popravim Youtube...

Luna

a sto bas kod mene neka ga nose kod tebe

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pa ti si poželela da on ućuti zauvek.  :aq24:

Dakle ajde pokvarite mi želju. You tube mi ne radi, ne mogu da vidim klipove i želim da to popravim i da mi proradi...

Luna

eej,htela sam da on cuti da mi mariah pokvari

You tube ti neradi,trzis nekog da popravi,nema nije tehnicka greska.
moze sammo mariah.dodje ona,hoce,ali da spavas sa njom.
i ti sav srecan jer jednim udarcem ubijas 2 muvempristanes.
i bi sve to,You tube radi ali sada samo snimci iz svemira i glogovi kolci.
razocaras se i bacis PC.

zelim da te bijem

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Počneš ti mene da biješ, i biješ me, i biješ, i biješ, i biješ, i ubiješ me ki' vola u kupus.  :aq21:

A onda se probudiš, udariš glavom u luster i shvatiš da si sve to samo sanjala. :aq24:

Želim da ubodem Mariu glogovim kocem u d***  :aq01:

Luna

:xq005: :xq005: :xq005:budalo jedna...(ej autentik ovo nije uvreda,ja mu sa mo tepem)
i zasiljis ti koac,i cekas,cekas u sumarku..i doje ona.
i taman se ona sagne da uber cvetic i ti nanisanis ,kad iza zbuna njen otac.otme ti onaj kolac i zabode ga tebi u d...!

zelim da uzmes motiku da kopas

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Krenem ja po radnjama s motikama, tražim naravno motiku koja radi na daljinski, i nađem jednu takvu, kupim je i krenem da "kopam". Ustvari ja se zavalim u debeloj 'ladovini, pijem limunadu, jedem čokoladu, uzmem daljinski, uključim motiku i posle motika sama kopa, i okopa mi ona pola njive i pokvari se, uključi se turbo-pogon i pobegne mi motika u Marijinu njivu, i krenem ja da jurim motiku, ona beži ko luda al kad dođe do kraja Marijine njive, udari u glogov kolac koji je bio zaboden u zemlju kao znak za početak Marijine njive, i pade motika u neOsvest, i ne može da je podignemo uopšte i Maria i ja lepo iskopamo zemlju, sa'ranimo onu motiku i opet odemo u 'ladovinu da pijemo pivce za živce. Hehehe.

Želim da se završi ova sveCka kriza i počne brz ekonomski razvoj celog sveta a naročito Srbije na čelu sa Ćuprijom...

Luna

kriza dosla i prosla (dabogda pocrkali amerikanci) i pcinje sve da cveta.prvo kod nas.
ali uslov je bio da se zaobidje cuprija.
i zaobidjena je.onda vi svi hocete u nas raj,u paracin,a mi vas ne pustamo.
i tako osta cuprija i dalje crevce,ovog puta slepo.

hocu da se oznis i nosis zeni dorucak u krevet

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Oženim se ja Marijom i nosim Mariji doručak u krevet ali se sapletem na jedan od glogovih kočeva koje je Maria zasadila svud po sobi i kući protiv uroka, i prospem svu onu hranu na nju i ona se iznervira i baci magiju na mene i pretvori me u konja na belom princu.  :aq24:

Želim da mi ne raste brada...

Luna

pa gde seti brade?

prestane tebi da raste brada zbog nekog hormonskog poremecaja i ti presrecan,nema brijanja.
ne prodje malo a ono pocnu da ti rastu grudi.i sve vece i vece.
a za tobom stalno ide avi i stipka te i ceka kako ces se dalje razvijati.

hocu da idem da se tusiram i spavam

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Odeš ti da se tuširaš i u sred tuširanja ti nestane struja i nema je 2 sata i ti se razočaraš i odeš u krevet a ono mrak po stanu, ništa se ne vidi i ti legneš kad osetiš da se nešto migolji ispod tebe a ono u krevet ti ušli mišOvi, pacovi i slepi mišOvi tj. šišmiši. Xexexexe.

Želim da brzo napredujem u životu...

Luna

ma covece ja stvarno hocu da spavam.
**bali te misevi sad stvarno ne smem u krevet.gde njih nadje u ovo gluvo doba.

sad  laku noc,ja moram da prozujim po interntu,trazim nesto vrlo vazno.

nastavljamo sutra ali ne pominji vise miseve. caooo

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Dobro, samo pacovi ti ušli u krevet. I jedan šiš-miš.  :aq24:

Ajde izjuri te pacove i tog šiš-miša iz kreveta i laku noć. Lepo spavaj i sanjaj vampire, drakule i karakondžule !  :aq21: