Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Zajebancije sa znacima

Započeo MASIRAM GASTARBAJTERKE, 05-02-2009, 01:36:40

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Našao sam na netu jedan sajt na kome možete da ispišete table koje stoje pored puta. Evo nekih primera:

:aq24:

:aq21:

Procedura je prosta: Odete na ovaj sajt https://www.customroadsign.com/ i napišete nešto po vašoj volji, gledajte da bude duhovito i zanimljivo i kliknete na MAKE THE SIGN! i prenesete tu sliku na forum. Ranije sam objasnio kako se to radi. Znači uključite 2 Window-a ili 2 Tab-a u Web Browseru i pičite. Samo da znate da ne mogu da se pišu slova Š, Ć, Š...  :aq28:

Luna

hvala na paznji,znala sam da neces da me ispustis..i to vise puta! :xq003:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ajde i ti napravi neki, a i vi ostali.

Mariah

Kako da ubacim sliku?

Mariah

Joj nece i nece... Ajde maser UPOMOC!............

Luna

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Mariah

Hm pa meni pored Brownsera pise sa jedne strane Dodaj.rs a sa druge sacuvaj...................... :xq009:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Jel imaš Internet Explorer, Firefox ili Operu ? Nije potpuno ista procedura za sva 3.

Mariah

MASIRAM GASTARBAJTERKE

E jbg, za njega ne znam tačno kako piše ali otprilike ovako. Ideš na link ovog sajta što sam postavio gore pa napraviš sliku/znak i onda na tu sliku klikneš desnim klikom miša na Copy Image Adress ili Copy Image Location, ne znam tačno kako je to kod IE jer ga nemam, pa odeš na forum, uđeš u odgovor i klikneš na onu ikonicu gore levo do ikonice za link, na kojoj je nacrtana neka sličica, i onda opet klikneš desnim klikom miša na Paste, dole u odgovoru i to ti je to ukratko.

Dak

Evo vam jedna vrlo ozbiljna:

Luna

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Prvo gore levo u Internet Exploreru na File otvori New Tab i onda u tom novom Tab-u ukucaj adresu ovog sajta, znači www.customroadsign.com da bi ti bilo preglednije. I onda kad na tom sajtu napraviš sliku tj. tablu prenesi, poštujući moju proceduru, sliku na ovaj forum.

Radi se o ovoj ikonici u odgovoru foruma. Ne mogu da je postavim krupnije.

Znači napravi sliku odnosno tablu pored puta i prenesi samo tu sliku na forum da ne zabrljaš nešto i pošalji odgovor pa da vidimo.

Luna

eeeee...mislim da si ga sad ti zabrljao...zbunio si devojku...sve joj izmesa...bog nek joj je na pomoci!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma jednostavno je, samo se čini da je komplikovano.

Luna

maser,nikad ona nece daukapira na taj nacin...vidis da deojkahoce da ides licno da joj pokazes.

kako bre nista neznas...sve moram da ti objasnjavam.

Mariah

Ne bi bas da te razocaram maser,jer si se bas potrudio da mi objasnis,ali hvala u svakom slucaju!!! :aq04: Nije to za mene sto kaze Luna,totalno sam zbunjena... :xq003: :aq16: :aq17:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ej, proradile i ove druge fore na onom sajtu, ranije sam pokušavao ali nisam mogao a sad može. Samo kliknite na druge linkove na sajtu sa tablama.

:aq24:

MASIRAM GASTARBAJTERKE