Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Volite da kuvate?

Započeo Didi, 17-01-2009, 02:54:01

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

gremlin

Uh, sada sam ručao dimljena ćureća leđa, na zapečenom krompiru. :aq17: :aq22:

Luna

diiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiii.....kako ta nije sramota?!
jeli,a kakvo je ovo meso unutra?

zamolicu autentika da izbrise ove slike....solidarni razlozi.

a jos i dimljena curetina?!
sad iskljucujem ovu stranicu pa slikajtei curke i jarce....

Dak

Didi,brate mili,nemoj vise da slikas tako krupne planove...

Prvo sto mi je palo na pamet je k'o da se neko ispovracao posle svadbarskog kupusa...

Luna

ma nije dak...samo ti je krivo....vidi kako se lepo rumeni meso.

Didi

Citat: Dak  09-02-2009, 15:56:36
Didi,brate mili,nemoj vise da slikas tako krupne planove...

Prvo sto mi je palo na pamet je k'o da se neko ispovracao posle svadbarskog kupusa...

:xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005:

gremlin

Didi ovo sprema tvoja keva, ili žena garant, a ti samo slikaš.

Didi

Procitaj sta sam napisao.....moja Ana je spremila podvarak,ja to ne umem.....ja sam napravio proju i supu......a slikao sam zbog Lune,njoj se jeo podvarak :)

gremlin

Nisam snimio poruku gore, na vreme.

Didi

gremlin

Makar ti si mi oprostio :xq011:

bebironac

didi nesvesno postajes ubica....mogu da zamislima daka i lunu kako su zabalavili,samo i da se ne udave

Luna

bebi,zasto mi stajes na muku..a i daku... wq134....ma da mi je samo malo kupusa,meso necu.

bebironac

zar ne mozes sama malo da stavis sebi koju glavicu tamo

Luna

radila sam to pre par godina pa su me 10 glavice iznele 40€.
zato mi mora neko poslati kupus iz srbije,busom.
nemacki je jako tvrd,a turski je mekan i veliki (mislim iskljucivo na kupus).
gotovi kupujem-futoski ali je ziva esencija,topim ga i perem pred spremanje, ko veliki ves,i opet prekiseo.

znaci,mogu samo da uzivam u didijevim slikama.

Didi

pre par meseci....dok nije stigla zimnica prijeo mi se podvarak....i kupili smo "ribanac"sad neznam tacno,dal je bio Metro ili Maxi......ali je bio super.....mozda ti to nije losa varijanta

Luna

didi,ja nemam to ovde,maxi mi je u paracinu,1600km dalje.
imam vakuum glavice koje su takve kakve opisah.

pravila sam za n.godinu podvarak sa curkcom,mlela taj kupus,ali je prekiselo.

znas sta didi.
ja sam se nekad gadila svabama a sad i ja...kad pecem curku ili patku,ocistim i ubacim prokisnu jabuku unutra.
ili,uz meso divljaci sa sosom,polovina breskve iz kompota napunjena dzemomod ribizli...suer.

jedes li zabe,rakcice,razne crvice?

Didi

jok....od mesa jedem samo svinjsko i junece i poneku divljac....nista vise........riba mi smeta....pernate zivuljke mi se ne svidjaju.... :)

"ribanac" koji sam kupio u maxiu isto je bio vakumiran....al nije bio los.......

gremlin

Večeras samo voće i čaj.

sonja

Ove prodaju vakumirani ribanac,dobar je,kesica od pola kila ,nije mnogo kiseo.Sledeceg vikenda spremam za dva dana...uu jedva cekam i cu da spremim projararu uz to,mljac

ribica

eh,kad vec pricate o kiselom kupusu i ja sam ove godine ukiselila po prvi put cele 2 glavice,ispao je super.jednu sam iskoristila za sarme,a drugu za podvarak(i ako nisam ljubitelj podvarka,tako je dobro ispao,uh,ma da polizes prsete do dupeta)