Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Civilna ili Redovna vojska ?

Započeo autentik, 14-09-2006, 14:01:08

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Andrijana

Pa ja cu i ici. Probacu kao vojnik po ugovoru, samo da olabavim moje matore malo!!! Htela sam i na vojnu akademiju, ali sam slaba sa matematikom, a i treba jaka veza... Kad nisam prosla na policijsku, necu onda ni na vojnu, jer za vojnu treba mnogo jaca veza!!! Nadji mi i ja idem!!!

gremlin

Andrijana

Xwala gremline!!! Ne razumem zašto tako misliš? Zašto ja ne bix mogla u wojsku, pa nije to ne znam šta!!! Ja to wolim. Završila sam i za tehničara obezbeđenja...

Luna

wq42

bre andrijana,

ako vec toliko volis vojsku....a napisala si cini mi se jednomi,da se tamo sticu poznanstva i nova iskustva...a kod nas ti ne ide...,
....sto se ne raspitas za Legiju stranaca?!   
  tamo ne traze matematiku.
a i poznananstva internacionalna,o iskustvima da se ne prica - razni ljudi razni obicaji.
kad je ljubav prema vojsci vec toika...vojska tamo,vojska ovamo.

@bevana
ako ti bevana ne "razumes" necije afinitete to ne znaci da se taj neko folira.
neznam cemu ti ono o foliranju? :xq001:

Andrijana

Nikad se ne zna... Možda i xoću...

Luna

government

Ako ako samo ti idi u vojsku, tek ćeš da vidiš kako je.

gremlin

Naravno pustite je možda je rođena baš za to. :aq17: :aq22:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Samo kad ti padne sapun u toku tuširanja nema saginjanja. Jedan se tako savio pa . Znači pamet u glavu-du*e uza zid.  :aq24:

Luna

Citat: Andrijana  09-02-2009, 11:23:50
Xwala gremline!!! Ne razumem zašto tako misliš? Zašto ja ne bix mogla u wojsku, pa nije to ne znam šta!!! Ja to wolim. Završila sam i za tehničara obezbeđenja...
a jl to SECURITY?

Luna

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  09-02-2009, 20:29:00
Samo kad ti padne sapun u toku tuširanja nema saginjanja. Jedan se tako savio pa . Znači pamet u glavu-du*e uza zid.  :aq24:

MAAAASEEEER!!!!

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma će da je maze a da će da je paze, u to baš nisam siguran. Xexe.

Luna

ma nemojte...u Legiju stranaca nisu takvi...sve stranci...od zle majke i goreg oca.

Luna

ma to samo dok se prikupe poznanstva i iskustva...osle moze i da se produzi jos. wq43

government

Ama nemojte da je obeshrabrujete,upoznaće mnogo novih drugara.
wq76 wq76 wq76 wq76 wq76 wq76 wq76 wq76 wq76 wq76 wq76
wq65 wq66 wq67 wq68 wq70 wq72 wq47 wq75 wq74 wq54 wq52

Luna

i te kako!
drugarstva koja se nikad ne zaboravljaju.
da budem iskrena.....uuuuu.....bilo bi mi previse druzenja....bolje sto sam prerasla vojsku. :aq14:

sonja

Sve udavace,preko 35, u vojsku,da nadju momka

Luna

sonja,pomesali sei pojmove,u vojsci nema momci,to se zove drugari.
a za ovo preko 35...pa ja mislim da tamo vec ima ljudi koji vode razne kurseve.

Andrijana

Hheheheheh, bas ste me lepo nasmejali izjavama... Ako su nasi ocevi mogli po 2 godine, ne vidim razlog zasto je problem 6 meseci!!! Uostalom, bukvalno, svakog vikenda su kuci!!! Koja je to vojska, vise je kuci... Drug mi je vojno lice, a brat jos uvek u vojsci i uopste se ne zali, jer nije od secera... Uopste nisam razmazena, kao sto ih ima, da mora neko da me pazi i mazi... Uostalom bolje je drzati pusku, nego babu...

Didi