Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Zajebancije sa znacima

Započeo MASIRAM GASTARBAJTERKE, 05-02-2009, 01:36:40

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Fanta

gremlin

Vala baš :xq005:

Zamalo da se "zasrah" i ova tema ali se na damo. :xq005:

Luna

kod nas bi ovaj market bio posecen.
ma ,uso bi NEKO cisto iz radoznalosti,da da srcu oduska.

gremlin

gremlin

Autentični kako bre nemogu da original veličinu prebacim ovde

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Gremline, od onih sajtova koje sam ja postavio u ovoj temi, originalne slike u punoj veličini možeš da postaviš samo sa sajta sa znacima tj. table pored puta a one ostale moraš da postavljaš preko nekog upload sajta, npr. dodaj.rs u prenosnoj ili punoj veličini ali indirektno a iz razloga što su slike na originalnim sajtovima nepostojane tj. gube se ali ne znam zašto.

zdravlje

stavi sliku na neki hoster
imas ih koliko hoces

gremlin

Pa to i radim na dodaj. rs, ali izbaci umanjeno

autentik

pa zato što si se registrovao tamo i onda ubacuješ na svoj nalog

a ako direktno ubacis sliku na formu dodaj.rs  koji se nalazi odamh ispod kada dajes odgovor

onda će da prikaže u punoj veličini

tako je bra bilo, ako nisu nešto setovali drugačije

zdravlje

ahaaaaa
to ti je zato sto kopiras pogresni URL
(taj URL koji na dodaj.rs mozes kopirati, nije namenjen za 4ume...)

imam drugi predlog
ali morao bih da uradis upload na jednom drugom host-u
(nebih stavljao informacije, jer mislim da Autentik nece biti saglasan sa tim...)

ali onda bih ti ispalo ovako:

ps.
kod svih hostova imas razlicite URL-adrese
neke zu za 4ume, neke za direktan link....

Luna

mislim da gremlin ne gresi,imam zadnjih nekoliko dana isto problema sa Dodaj.rs.
juce mi nije poznavao,danas i pre par dana dodam razlicite slike auvek mi dolazi samo prva.
proveravala sam vise puta i nece.
probacu nesto drugo i ja.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Svi ste manje-više u pravu. Evo kako ja, koji nisam registrovan na dodaj.rs radim to kada moram da ubacim sliku na forum preko sajta dodaj.rs.

Prvo memorišem sliku u komp pa je iz kompa hostujem na dodaj.rs pa kopiram Kod za forum (znači, ovo je važno-kod za forum, bez pregleda) pa ceo taj kod ubacim u telo odgovora foruma.

Evo na primer da postavim neku sliku:

:aq01:

Ili ovu na primer:

S tim što sam ja razumeo da neregistrovani članovi moraju da daju neko ime svojoj slici na dodaj.rs. Ne znam za način na koji može neka slika da se ubaci direktno sa interneta na dodaj.rs a ako neko zna neki brži način neka nam šapne.  :aq01:

Autentik, stvarno bi mogao u obrazac foruma tj. u odgovor da ubaciš Kod za forum (bez pregleda) a ne Kod za forum sa pregledom.

zdravlje

lepo je maser rekao
vazan vam je samo kod koji kopirate...

zdravlje

onda znam zasto vam ne izbaca direktno veliki format
ali je malo komplikovano objasniti...
:xq019:

a zasto ne pokusate neki drugi host?

zdravlje

hmmm
pokusaj na https://imageshack.us
besplatan upload fajlova bez registrovanja...
:aq29:

Luna

ja imam problema sa Dodaj.rs.
juce me nije poznavao,ja sam pisala i deblokirali su me danas.
a vec par dana kad imam nekoliko slika on mi salje na fajl uvek samo jednu izabranu,i to po svom izboru.

probala sam ono tvoje bevana,ali neznam kako da kopiram,nema sanse.

evo sad cu jednu za masera,da ga malo razveselim.

maserce,vidi buckicu...taman.

Luna

da on,registrovala sam se i skinula sliku,no ne mogu da je koipern.
to je bilo na brzinu,videcu mozda trebam kao kod Dodaj.rs da pisem da me deblokiraju je nisam u srbiji.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Niste me razumeli, kad sam rekao da odem na dodaj.rs mislio sam da odem baš na sajt www.dodaj.rs nezavisno od foruma. E dakle kad odete na taj sajt i kad direktno na sajtu ubacite neku sliku iz kompjutera sa leve strane vam prikaže umanjenu sliku a sa desne strane linkove tj. kodove za forum i druge sajtove. E vi iskopirate Kod za forum i prebacite ga u telo poruke tj. forumskog odgovora i to je to.

Luna

maser,pa ja tako uvek radim,preko sajta,kako bih drugacije.
samo mi salje uvek istu sliku zadnjih par dana iako dodam,iskopiram,posaljem razlicite,i razlicite su pokazane s leva.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Verovatno je problem u tome što je Autentik u obrazac ovog foruma ubacio Kod za forum (sa pregledom), dakle ovaj komplikovani kod koji prikazuje umanjenu sliku a ne Kod za forum. Dakle citiram doslovce kako piše na sajtu www.dodaj.rs.

Luna, pošto su ti ograničili obaveštavanje o temama na forumu, ja da te obavestim da odeš na temu Dodaj rimu ako smeš da vidiš moje nove rime. Hehe.