Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vas predlog

Započeo autentik, 31-03-2006, 17:24:51

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Citat: nickollica  11-09-2007, 17:31:28
Корисници активни у протеклих 180 минута:
nickollica, zs, ONA, Ivanka, autentik, jagodinka_

mogao si da stavis "U proteklih 10 dana"

ma to je taktika  -  nista se ne brini

autentik

Citat: nickollica  11-09-2007, 19:03:01
??????

nista ne kontam

Ma ni ja ih ne kontam - pusti ih, vazno da se oni kontaju 

nickollica

Citat: autentik  11-09-2007, 20:00:27
Citat: nickollica  11-09-2007, 17:31:28
Корисници активни у протеклих 180 минута:
nickollica, zs, ONA, Ivanka, autentik, jagodinka_

mogao si da stavis "U proteklih 10 dana"

ma to je taktika  -  nista se ne brini

taktika....ahahahaaaaaaaaaaaaaa

dobar si...
kvalitet ne trpi vreme....

ONA

Nikolice,moj komentar je bio u SUPERLATIVU,nema tu nikakve taktike....mislim,cemu taktika na jedan ( po meni ) vrlo duhovit komentar.Rekla sam.

autentik

O taktici za forum sam mislio, videce ljudi da nas ima dosta dole ko je trenutno on-line pa ce i oni da se prikljuce u vecem broju

to je taktika

nickollica

"ovde se ne zna ko je ko,ne zna se....."

zs

a sto sada prikazuje koliko je ljudi bilo na forumu u poslednja 3 sata? cemu to?

autentik

E OBJASNIO SAM U PREDHODNIM POSTOVIMA

nemogu stvarno svakome ponaosob

a i gledao sam po drugim forumima, uglavnom je stavljeno da bude ceo dan  -  Izgleda kao da ima mnoog ljudi, pa se drugi brže priključuju

zs

Citat: autentik  14-09-2007, 09:28:08
E OBJASNIO SAM U PREDHODNIM POSTOVIMA

nemogu stvarno svakome ponaosob

a i gledao sam po drugim forumima, uglavnom je stavljeno da bude ceo dan  -  Izgleda kao da ima mnoog ljudi, pa se drugi brže priključuju

pa stavi onda 6 - 9- 12 sati neka bude i promeni tekst koji to prati

Rope

mahom stavljaju ko je bio u protekla 24 sata i ko je trenutno na forumu, nigde nisam vid'o da su stavili poslednja 3 sata..

autentik

Citat: Rope  15-09-2007, 17:18:54
mahom stavljaju ko je bio u protekla 24 sata i ko je trenutno na forumu, nigde nisam vid'o da su stavili poslednja 3 sata..

pa znam, ali reko ajde da ovde bude drugačije, da ne bude posle kada ima mnogo registrovanih da treba da smanjujem, od 24h na 12h ili 6h

pošto će dole onda da bude mnogo napisana imena

zs

Citat: autentik  15-09-2007, 17:47:04
Citat: Rope  15-09-2007, 17:18:54

pa znam, ali reko ajde da ovde bude drugačije, da ne bude posle kada ima mnogo registrovanih da treba da smanjujem, od 24h na 12h ili 6h

pošto će dole onda da bude mnogo napisana imena

pa tesko da ce biti u skorije vreme. ovde jedva da ima 20-tak aktivnih clanova, prema tome slobodno stavi duzi period

autentik

ajde kad ste navalili

evo u protekla  24h

zs

Citat: autentik  15-09-2007, 17:56:16
ajde kad ste navalili

evo u protekla  24h

hvala

ONA

Sto ne pobrisete bar ovu "sprdnju",pomislice neko da smo totalni pacenici,a to valjda nije cilj ( koji opravdava sredstvo )

nickollica

zar nije logicno u zadnjih 5 minuta!
brz protok i tacnost informacija....
21 vek!!!!!

Hanna

Jel ko zna Miroslava Milojkovića, rođenog 27.04.1952. u Srbiji. Zadnja poznata adresa je: Selo Dvorica, 35205 Jovac, Svetozarevo, Srbija.

Navodno je oko '86. godine otišao u Srbiju i nije se mogao vratiti. Od tada nije imao kontakta s ostatkom familije ovde.

S obzirom da ga traži sin, molim vas, da mi javite šta god znate. I, naravno; prosledite drugima...
Kontakt: hanna.kustera@gmail.com

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ne znam da li da probaš na sajtu www.znamo.se

Hanna

pokušala sam na dotičnoj stranici, ali ne daje siguronosni kod za prijavu a traži da ga upišem... kako sad?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Probaj da osvežiš sigurnosni kod.