Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

m_djordjevic spreman na sve

Započeo m_djordjevic, 19-03-2009, 09:39:38

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

m_djordjevic

Kao prvo pozdrav za sve forumase i prijatelje ovog naseg sajta. :xq004:
Stekao sam utisak da ima mnogih koji hoce da mi saspu u lice ( kako mi je jedna prijateljica rece "mnogo si ocrnio jagodinke" ) sto je za mene predstavljalo u tom momentu zezanciju.
OVOM PRILIKOM SE JAVNO I ZVANICNO IZVINJAVAM SVIMA KOJI SMATRAJU DA SAM IH UVREDIO  :aq01: :aq13:

e a mozda neko hoce i da me pozdravi :aq15:
ma ko zna vreme ce pokazati svoje. Ja cu da cekam i  :aq22:

Fanta

tatoo

Dak

Pa nisi mnogo ni pogresio sto se tice jagodinki,ali tako je svuda,

a ne samo u Jagodini.

Pozdrav...

bebironac

dobro ti nama dosao u ovaj pakao,cuvaj se od MOD 1 to ti je glavni djavo/lica

m_djordjevic

Pozdrav i vama svima.
Ovo je super proslo, ocekivao sam vise kritika.
E mora se priznati da je donekle provokacija i upalila.

Betty Boop

Pozz M i od mene,ta prijateljica ti je mozda malo preterala ali dobro.... :xq011: dobro nam dosao.

m_djordjevic

pozz bevana, kada ti pokazes nama oci na slici i ja cu da se malo pokazem :aq06: :aq01:
pozz i tebi betty, p.s. moze samo da se pretera u picu i icu sve ostalo je dobra volja. :aq08: :aq26:

m_djordjevic

bev mogao bih i ovako da ti objasnim, ti napadni a ja cu da se branim ako je potrebno i prsa u prsa  :aq21: :aq08: :aq21:

m_djordjevic

e znas kako se kaze ko ceka taj... :aq21:
a koliko vidim ti si jaka :xq016: na recima a slaba na delu. wq01

sonja

Dobro nam doso,bolje nas naso,ali prestani da spominjes  i da uzimas u usta fine devojke,el jasno ,a?
Inace ce se tuzimo kod mod 1 na  tebe...hmmmm

tatoo

m_djordjevic

Pozz sonja i tebi.

Ja nikoga nediram :xq019: kada me neko carne , nisam takav tip, ja se branim, uvek odgovorim :xq035:
i odkud to ta sam uzeo ili spomenuo neku finu devojku!!!!!!! wq114

Luna

Citat: m_djordjevic  20-03-2009, 17:45:21
a koliko vidim ti si jaka :xq016: na recima a slaba na delu. wq01
dobro dosao!

bevana ,zar ti dozvoljavas sebi ove provokacije?

m_djordjevic

bev ako ti smes da predjes sa reci na dela, veruj da ja necu da pokleknem.

luna bolje te nasao, pozz i tebi.....................i........ ah da u danasnje vreme drveni advokati lose prolaze tako da se ja nebih mesao u tudj razgovor svako misli i odgovara za svoje postupke wq98

m_djordjevic

mene na muci nista :aq15:
da se vratim malo u proslost
ja sam zapoceo neku temu na forumu s ciljem da se komentarise tema, ali koliko sam ja do sada shvatio, ovde se komentarisu necije pretpostavke (koje mogu da budu i provokacije) a neiznose se svoje.
to mi se uopste nesvidja.
i u stvarnom zivotu na svaku provokaciju odgovaram odmah jer mi iskustvo (nemam 5 godina) to naucilo, posle bude kasno.
elem da ti nacrtam:
kada sam napisao da sam spreman na sve mislio sam da sam spreman na svaku pohvalu ili grdnju.
ne teram uz k.... nego branim svoj stav sve dok mi neko drugi ne ubedi u suprotno.

m_djordjevic

pozz i tebi :aq28:
a kako ovo izvinjenje da shvatim kao poziv na  :aq22:  :aq01:

m_djordjevic

ma konacno normalan konverzacija :aq29:
moglo je ovo i bez ovoliko objasnjenja :xq002: zar ne
nisam razumeo ovo "avatar" ako moze objasnjenje.

hm......amo da se kafa neohladi :xq005:

Luna

Citat: m_djordjevic  21-03-2009, 16:41:45
luna bolje te nasao, pozz i tebi.....................i........ ah da u danasnje vreme drveni advokati lose prolaze tako da se ja nebih mesao u tudj razgovor svako misli i odgovara za svoje postupke wq98
jel to dodje kao neka pretnja? tako zvuci tvoja 38-i post a ja tebi u svom 2396-om odgovaram: :aq17:

ti nemas 5 godina a ja imam tacno duplo vise nego ti,znaci tek se ne plasim niceg a kamoli decurlije koja bi da se prse po forumu. wq45
mnogo si se zaleteo,spusti loptu,pa se prvo upoznaj sa tim kako funkcionise ovde.
i bevana ce reci u moje  ime nesto,i ja u njeno,a i ostali clanovi isto,sto ne znaci da smo "drveni advokati",nego da je to nas nacin komunikacije.
  ko sto kaze tvoj naslov teme,imi smo isto spremni na sve: na lep i prijateljski dijalog,a i de ne dozvolimo da nas neko u startu upucuje i "plasi". :xq024:

lepo vece ti zelim i lepu saradnju u buducim postvima.