Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Želite li da budete fotomodel !

Započeo autentik, 26-01-2007, 17:34:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

vesna05

Videla sam da je Laru izbacio,zato pitam

zdravlje

reksys

I ja sam mogao da budem fotomodel!!! Barem dok sam bio mladji i bavio se sportom,ali bile su male pare.xaxaaxaxax
:-)
Strasno!

zdravlje

pa znas kako se kaze:
bio sam mlad, lud i radio sam to zbog novca
:aq24:

Andrijana

Možda se šalite na račun teme, ali stvarno je jako mala cifra, što se plaćanja tiče. Kao što sam već negde rekla, sa čime će te se i vi složiti, manekenstvo može da bude samo hobi... Da je skup hobi, jeste.

zdravlje

mozda je mala cifra (sto se placanja tice) u Jagodini...

Andrijana

Što se tiče Srbije. Jagodina je provincija i ukoliko nekome treba nešto, što je retko, ne plaćaju uopšte malo... Za razliku od drugih mesta, mada... ma svuda se isto plaća, u Srbiji. Verovatno je kod tebe drugačije, bolja je država??

reksys

Ma moze to da bude i dobro placeno...Ako zelis da radis dodatne poslove u manekenstvu.
Tipa poslovna pratnja, poslovna pratnja,hmmm....

Andrijana

E, pa to je sada jako diskutabilno. Imaš dve vrste poslovne pratnje, a i, iskreno, mnogo više para uzme devojka koja radi taj posao, nego ona koja je te večeri radila reviju...

zdravlje

Andrijana

I opet, ne u Jagodini, nego po Bg-u i NS-u.

Dak

Citat: Andrijana  25-03-2009, 10:54:45
E, pa to je sada jako diskutabilno. Imaš dve vrste poslovne pratnje, a i, iskreno, mnogo više para uzme devojka koja radi taj posao, nego ona koja je te večeri radila reviju...

Ti sve znas-k'o velika :xq011:

Neverovatno je iskustvo koje ti nosis sa sobom...Udaj se za mene :aq23:

Andrijana

Hahaah, što se tiče mode, znam prilično. U tom svetu sam od malena. Trenutno šaljem devojke koje hoće to da rade (tako reći, kao menadžer neki), iz Pomoravlja u NS, tako da znam cene svih poslova, iz ove branše...

reksys

Koliko kosta poslovna pratnja??
Dve plavuse i jedna crnka?!!! :-P

Andrijana

Hahahaah, devojke koje rade poslovnu pratnju, u NS-u, uzimaju od 300 do 800€... Pa ti vidi. Verujem da po Bg-u uzimaju i više. Sve zavisi do agencije!

reksys

Mislim da si to velike cene...
Studentkinje u NS uzimaju manje.
Do 5.000 din.

Andrijana

Pa ne rade sa pravim ljudima. Žena, koja svoje devojke plaća ovoliko sarađuje samo sa strancima, tako da...
Jedna se, igrom slučaja, nakon saradnje, udala za nekom milionera iz Rusije... Kako se ko snađe, jbg!

reksys

Da blago milionerima, oni mogu da budu sa fotomodelima...
Mi ostali da se zadovoljimo bivsim fotomodelima i onim drugima....
xexe

Andrijana

Da li iko od vas zna Ivanu, bivša modelsica????

reksys