Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

krstenje

Započeo sonja, 11-01-2009, 16:07:29

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

sonja

:xq066:

bebironac

bas fino...ja sam se krstila preprosle godine na ostrogu u crkvi Sv Stanka,mozda jednog dana i stavim taj video klip,videcu

Luna

krstili su me kad je bilo vreme,kad sam bila mala.
ja moju decu isto.

kod nas je obicaj da da se dete koje se krsti skine,kum ga drzi u narucju,kupa ga svestenik (nago)....

kako je onda to kod vas odraslih funkcionisalo?

bebironac

jbg luna poskidali nas gole i drzali nas kumovi......cemu to podsmevanje,nikad nije kasno krstiti se....

Luna

ma nije podsmevanje,cisto mi palo na pamet da pitam jer neznam kako krste odrasle.

bebironac

pa kao i decu,potpuno isto,samo sto nas ovde ne drze kumovi,a ni decu ne skidaju gole,pa ni isusa nisu skinuli golog kad su ga krstili a zamisli ovo pa on nije krsten kao dete,i cemu cudjenje oko krstenja u 25. godini zivota

Luna

moju je decu pop skidao i ne cudim se sto se neko krsti u 25 vec sam se pitala kako se to izvodi.

bebironac

pa logicno je da ga nece skidati golog,aman zeno....pa crkva ne propoveda nemoral...

Luna

oooo, kud te pitah,kajem se oci vadim..htela sam samo informaciju!!!!!!!!!!!

bebironac

pusticu ti deo snimka da vidis sa krstenja ali ne odmah,javicu ti kad budem stavila ovde

sonja

Pa kako kako?
Lepo ,pop doso kod kuce,kum ga je drzao za rame,izveli smo ga posle u bastu(min4 taj dan)polio ga pop kofom vode,usao je i presvukao se u novo.Nije smeo da nosi lance ,prstenje i morao je da ima  specijalnu haljinu(ispod toga je bio goo),ali se  nista nije videlo ako te to interesuje.....
Smatram da za krstenje nikad nije kasno,vazna je odluka,zelja  i vera

sonja

Malo vise  slika i malo jasnijih slika,takodje, ...

https://www.xs4all.nl/~blooi010/moiBlog/Blog/Blog.html

Suffocation

Krstenje po mom misljenju treba zabraniti,sve dok dete nije samo svesno sta se desava oko njega,drugim recima dok samo ne odluci da li hoce da se krsti ili ne.

Jer ja sam krsten kad sam bio mali(kao i velika vecina),ali to nikad ne i sada uradio...

Dak

Citat: Suffocation  26-03-2009, 10:43:38
Krstenje po mom misljenju treba zabraniti,sve dok dete nije samo svesno sta se desava oko njega,drugim recima dok samo ne odluci da li hoce da se krsti ili ne.

Jer ja sam krsten kad sam bio mali(kao i velika vecina),ali to nikad ne i sada uradio...

Zasto?Da li te neko izdvaja iz drustva,ne mozes da promenis veru,nemas slobodnu volju,jesi li sputan bilo cime...?

Suffocation

Nisam,ali sve jedno to je neka vrsta belega,sto svojom glavom ne bi odlucio sta je najbolje za tebe...Uostalo mi Srbi koristim svaku priliku da se iznapijamo i najedemo ko prasci,tako da razumem sa jedne strane.

Dak

To je vrsta belega od kojeg ne mozes imati ni najmanje stete.

Suffocation

Svejedno nije mi potreban nikakav njihov beleg...

Dak

Citat: Suffocation  26-03-2009, 11:03:56
Svejedno nije mi potreban nikakav njihov beleg...

Ali si zato sam stavio beleg krsta koji stoji naopacke+obrnuti pentagram odozgo...ma bravo...

Ovo sam mogao da napisem i privatnom porukom nekom od moderatora,ali nisam taj tip.
Mozda gresim,ali cisto sumnjam,SATANISTIMA ovde nema mesta i mislim da definitivno ovde
nemas sta da trazis!
A ovom prilikom pozivam i doticnog gospodina MOD1 i autentika da malo cuknu svoje glave i
da pogledaju cega STVARNO treba ili ne treba da bude na forumu!

Normalne ljudske rasprave vam smetaju,a SATANSKI ZNACI ne?!
Smetaju maserove landarajuce sise,a znaci ne-coveka i djavola su OK?!

Je l' neko od vas uopste primetio sve ovo???

bebironac

da da primetila sam,klinacko ludilo ma procice ga jos je to usijana glava....

Dak

Kako znas da je klinac???