Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

MAČKE I PSI

Započeo Mira, 05-07-2007, 12:28:23

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

sonja

Ovde de ja zivim,nije sala psi ne  laju,to se  zove vaspitan pas,jer lajanje je buka,a za buku placas kaznu.Kada sam dovela moje klince prvi put  nakon nekolko godina(8 da budem precizna )kuci,klinci prvih nekoliko noci nisu mogli da spavaju,od laveza,a ,ja to nikad nisam primetila do tada,tek kad smo se vratili,,sa odmora,,bila mi  je cudna tisina,a veruj mi svaka druga kuca ima najmanje jednog psa,neverovatno.

Schnuffel

Pa moj pas ne laje - on je izgleda samovaspitan. :xq005: Nisam znala za taj nazovi zakon jer baš bih volela da postoji takav zakon za ljude - zabrana govora. Ala bi bilo divno čuti tu tišinu. :xq011:
Jadne životinje. Uzgred moj pas je nažalost gluv.

celestina

Eeeee zato moj laje Schnuffi i za tvog i to sa visokom frekvencijom glasa,mora da je u proslom zivotu Aska bila operska pevacica :xq005: :xq005: :xq005:

Schnuffel

Sve je moguće celestina. :xq005: :xq005: :xq005:
A šta kažeš na ovo da se zabrani govor. Kako bi to bilo divno. Mogli bi da komuniciramo samo kuckanjem poruka, a možda bi se razvila i moć telepatije. :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005:

autentik

udomljava se jedno mače

možda ima interesenata

https://www.argos.autentik.net/

Schnuffel

Nadam se da će ovo slatko mačence naći dobre ljude. Ja bih ga prihvatila ali već imam dva mačora u kući i trećeg vani. Ovi su ljubomorni i jedan na drugog a kamo li na malo mače. Želim mu puno sreće. Pravi je anđeo. :aq29: :aq29: :aq29: :aq29:

Ivanka

Ima li neko pametnu ideju kako da odviknem mog mačka da mi uništava sobno cveće?

Ivanka

Star je 7 meseci.Ne pomaže ništa. Prskala sam ga s vodom, ali on samo malo zatrese glavom i nastavlja svoje. Inače mu je ime Fredi ali ja ga zovem Zverko. Postaviću sliku kad mi uspe da ga slikam.

Ivanka

Slikaću ga kad izadje iza ormare. Potpuno je crn.

Ivanka

Imam nekih problema s postavljanjem slika na forumu. Ovih dana će muž da mi zameni kompjuter (kovačeva kobila je bosa), pa ću tada da postavim sličice mog Zverka.

vesna05

Bevana,jel ste ovo ti i tvoj golub ?

vesna05

Uvek sam mislila da su svi forumasi ovde mnoogo stariji od mene,sad vidim da nisu
Super je golub,

STRANACH

E nisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uta ta ...........................

Ivanka

Ma, ajde ne svadjajte se, ja sam najmladja.

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

DEDA-EU

vesna05

Deda,slike su predivne,ova prva posebno