Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Šta čitate?

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 10:39:27

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

:xq005:

pa nabavices,evo u forumu potrazi sponzore.

Didi

meni trebaju sponzori   :aq28:

Luna

biro za podnosenje prijava oko sponzorstva ne radi da daljnjeg,zbog tendera koji je u toku. :aq28:
molimo vas da se strpite ili ako vam je hitno javite se autentiku.

gremlin

Da li je neko čitao knjigu od Marčela, kakvi su vam utisci.

sonja

Ucenje don huana,orlov dar....To su Kastanedine  prve knjige...ja mislim da je napisao oko 12 knjiga,vecinu sam procitala...a posle toga ti preporucujem Alena Ginzberga i Dzeka Keruake(sto bi mi rekli Keruache)avangarda,po meni,Amerika u pedesetim godinama...
Ali pazi ,radoznalost se neki put skupo plati...!

Black

Orlov dar sam pročitao a ove amere još ne . Primio obaveštenje i razumeo! Hvala!

zdravlje

William Shakespeare - Othello

mogu samo preporuciti
(do sada)
:aq04:

Citat: bevana  26-02-2009, 21:05:57
Hari Poter,trenutno citam 4. deo

koliko dela ima?

Luna

Citat: bevana  26-02-2009, 21:05:57
Hari Poter,trenutno citam 4. deo
kad te mariah otkrije sa H.Poterom.....bice ti veselo.
pomislice presla si u "njene".

citam sada:   Erich Maria Remarque: Zeit zu leben und Zeit zu sterben-doba zivota i doba smrti
zavrsila upravo:Erich Maria Remarque: Im Westen nichts Neues-Na zapadu nista novo

Andrijana

Ja trenutno čitam >> Ne napuštaj me nikada << H.K.Maler. Mogu vam reći da je knjiga odlična...

sonja

Citat: Luna  26-02-2009, 21:24:28

zavrsila upravo:Erich Maria Remarque: Im Westen nichts Neues-Na zapadu nista novo

Takodje,paralelno sa travnickom hronikom,I.Andric
preporucujem crni obelisk od Remarka,Nemacka u godinama pred drugi rat....

government

Citat: Luna  26-02-2009, 21:24:28
citam sada:   Erich Maria Remarque: Zeit zu leben und Zeit zu sterben-doba zivota i doba smrti
Pa nije ni čudo, što te vataju crnjaci, de to nadje?Uzmi Dostojevskog on je još žešći, preporučujem,  priče iz mrtvog doma,
Prodavnica tajni, Dino Buzzati.

Andrijana

Jedne noći na Jadranu - Mir Jam

Fanta

Trenutno, a po ko zna koji put, čitam Bedni ljudi od Dostojevskog  :aq29:

Dak

Citat: Fanta  13-03-2009, 16:16:43
Trenutno, a po ko zna koji put, čitam Bedni ljudi od Dostojevskog  :aq29:
Po ko zna koji put citam "Alhemicara"...

Dak

Citat: bevana  13-03-2009, 17:14:32
pa jel nauci da kamen pretvoris u zlato

Ucim da prepoznam,izbegnem ili ispostujem i iskoristim.

Betty Boop

NAJBOGATIJI ČOVEK VAVILONA-Džordž S.Klejson(fantasticna veoma inspirativna knjiga koja sadrži tajne za ostvarenje svih vaših ambicija i želja i svega što želite postići).

BOGATI OTAC,SIROMAŠNIU OTAC-Robert Kiosaki(glavni razlog finansijskih problema kod velikog broja ljudi je taj što se godinamna školuju ali ne nauče ništa o novcu.Rezultat toga je da nauče da rade za novac...ali ne nauče kako da novac radi za njih...ovo je fantastična knjiga koja vam u tome moze pomoći).

SKLAD UMA I TELA-Toni Buzan(Toni je jedan od najvećih svetskih autoriteta u oblasti intelektualnog razvoja i teorije i prakse učenja.Ima dosta njegovih knjiga i sve su odlične,vredi ih pročitati.U ovoj Toni predstavlja izuzetno efikasan program pomoću koga svako može da razvije intelektualne sposobnosti u cilju stvaranja harmonije mozga i tela.Ovo je knjiga koja ce vam omogućiti da:prevazidjete loše navike i uspostavite nove dobre navike,neuspeh transformišete u uspeh,učite lako i sa zadovoljstvom,prevazidjete stres,uspostavite uravnotežen plan ishrane i fizičkih vežbi u cilju postizanja savršenog zdravlja.Jednostavno učiniće vas srećnim)

I na kraju za odmor od svakodnevnih dešavanja:
DA VINČIJEV KOD-Den Braun(žustri inteligentni triler koji će vas brzo i lako uvući u avanturu,misteriju...ma jednostavno nećete moći da se odvojite od nje).

UŽIVAJTE.

posmatrac

"Komitet 300"
Knjiga je napisana 1991. godine i daje odgovor na pitanje zasto je danas svetska ekonomska kriza.

Andrijana

Upravo završena "Devojka sa zelenim očima"... Jako su lepe priče, preporučujem je. Dobra je za opuštanje...
Takođe preporučuje i "Ispovest iz harema". Knjiga je i za mlađe i starije generacije, pa ko nije čitao...

reksys

Timeline - Majkl Krajton, upravo zavrsio po treci put.

Fanta