Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Galerija Zavicajnog muzeja u Jagodini

Započeo posmatrac, 03-04-2009, 18:44:22

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

posmatrac

U GALERIJI ZAVICAJNOG MUZEJA U JAGODINI
u cetvrtak 02.04.2009. godine
otvorena je izlozba Dragoslava Markovica
"POSTAMENTI I RAMOVI - SLIKE"

:xq004:

vesna05

Da li ce biti skorije nesto tipa postavke Ledeno doba koja je bila prosle godine?

autentik

Ne znam za to

ali znam da ce za jedno mesec dana da izadje i zvanicna internet prezentacija Zavicajnog muzeja

u izdanju Agencije Autentik

krimortus

planira li se nesto zanimljivo za "Noc muzeja"?

autentik

planira se  sigurno...  bice najave

krimortus

da ne bude nesto borring poput prosle godine i muzeja naive :p

autentik

ne znam šta će da bue, nisu hteli da mi kažu, ali mi rekli da će biti dobro i da će da mi jave

vesna05

Mozda nam Beogradjani pozajme onu mumiju o kojoj sam ranije pricala(ako Palma bude hteo da plati vitrinu)

posmatrac

U depou Narodnog muzeja u Beogradu već 120 godina nalazi se egipatska mumija Nesmin, jedinstvena u svetu zbog pronađenih svitaka papirusa, čija se starost procenjuje na oko 2.300 godina. Specijalna vitrina punjena azotom koja bi omogućila izlaganje relikvije od neprocenjive vrednosti košta 70.000 evra.

Dok MUMIJA ne stigne u Zavicajni muzej, lepo je da se pogleda i izlozba slika u GALERIJI Zavicajnog muzeja.

krimortus

mogu misliti koliko ce Noc muzeja biti posecena u Jagodini :( (osim ako nije poseta tako autenticnoj postavci Vostanog muzeja) ;)

Jagosh

Cujem da zavicajni muzej ima novog direktora...zna li se ko je? ( samo da nije duh )

autentik

Samo znam da ima, upoznao sam čoveka

prijatan je i misli da će Muzej da počne da živi

Svilena

.

polujagodinac

Pa dobro...ne znamo ko je ni sta je radio pre toga ali valjda ce biti kako kaze...Gledam kako su cupricani zadovoljni novim direktorom njihovim ( automehanicar?)