Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

open tv u jagodini vasi prvi utisci

Započeo NESA-SRB, 08-04-2009, 07:20:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NESA-SRB

vidim da se o open tv ne otvara tema ajde ja prvi imam je od 29.01.09 i  zadovoljan sam kvalitetom slike , sada su ubacili tv atlas,baby ,cbs i mnogo je bolje od kopernikusa kablovske koji je mnogo los otkacio sam ga nacisto jos imamo sve kanale a promo period istekao 31.03.09 cudi me malo pozdrav od nese srb

NESA-SRB

sada na jednom forumu videh da do septembra je promo period cudi me toliko da su produzili znaci slabo ima zainteresovanih a mnogo je bolje od kablovske

gremlin

Ja sada rešavam da uzmem ADSL i odma krećem i sa IPTV, čuo sam ovako od ljudi da su mnogi zadovoljni to im je najbolja preporuka, jedino svi navode problem, što samo na jednom kompu može da se gleda

vesna05

Znaci produzen je promo...super,mi smo hteli da uzmemo ali smo mislili da smo zakasnili

NESA-SRB

na jednom tv a ne na jednom kompu neznam kako mozes to da izvedes ,da problem samo sto na 1 tv kazu pustice na 2 tv ,u c.gori moze na 2 tv i sa mobilnog da se narucuju filmovi sada nasi imaju 47 kanala osnovna ponuda ,hbo.2 kanala ,nocni 3 kanala i discawery svi kanali ,travel nije im na srpskom to ne valja i sada nov kanal cbs sto zadnje pustili trebaju chat da puste i sms uskoro

autentik

Citat: NESA-SRB  08-04-2009, 12:43:08
na jednom tv a ne na jednom kompu neznam kako mozes to da izvedes ,da problem samo sto na 1 tv kazu pustice na 2 tv ,u c.gori moze na 2 tv i sa mobilnog da se narucuju filmovi sada nasi imaju 47 kanala osnovna ponuda ,hbo.2 kanala ,nocni 3 kanala i discawery svi kanali ,travel nije im na srpskom to ne valja i sada nov kanal cbs sto zadnje pustili trebaju chat da puste i sms uskoro

E pustio sam ti Privatnu Poruku