Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

sta bi sa kopernikusom

Započeo NESA-SRB, 08-04-2009, 18:31:19

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NESA-SRB

danas u mariborsku nema signal ili ceo grad nije imao jer cale i keva imaju jos catv a ja sam na open tv ima li neko nekvu informaciju

vesna05

autentik

kakva crna slika losa, ja nemam nista

Mac

Iskljucili kanal Pro Sieben kako izgleda, zbog toga se razmisljam da li da uopste placam vise kablovsku posto sam je uglavnom placao zbog nemackih programa, a sada je samo rtl ostao, a za tu pretplatu mi se bas i ne isplati da gledam samo jedan jedini kanal.

NESA-SRB

ako mozes predji na open tv slkia je u dvd kvalitet veruj mi ja sam uzeo i nisam se pokajao samo da si na novu centralu pozdrav

NESA-SRB

sada zvao kazu komplet stanicu prevezali ponovo cela jgodina i sela nisu imali signal malo cudno dali nisu optiku ubacivali umesto koaksijalnog najavljivali su tako nesto kazu bilo obavestenje kazu nista nisu dirali a iskljucili pro ziben konkurencija telekom da ih drmne iz sna

Mac

Ukljucili su ga opet. Ne bi presao na iptv samo iz razloga sto moze na jednom televizoru, a meni trenutno treba za tri a kada se budem preselio u novi stan trebace mi za nekih 6-7 televizora, a to iptv nikada nece moci da pruzi.

vesna05

IPTV znaci samo za jedan tv....pih,onda nista....meni ce trebati za 2-3

posmatrac

"Kopernikus" jos nije skinuo TV antene sa cuprijskih krovova.
Em je skup, em se neki kanali povremeno gube.
Sto je sigurno, sigurno je: ostaju i dalje TV antene.

:aq27: