Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ćuprija - Grad RAVNO !

Započeo autentik, 09-04-2009, 11:44:34

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Udruženje građana 'Moravci' iz Ćuprije obnovilo je inicijativu za promenu imena ovog gradića u grad RAVNO.

Njihov je moto ''Dosta više pusto Tursko'' a želja im je da grad vrati srednjevekovno ime.

Kroz pokret '' Živim za Ravno'' članovi ovog udruženja pokušaće da učestvuju u opštinskoj vlasti za koju smatraju da radi loše.

ŠTA VI MISLITE O OVOME  ?

saba

A dali negde moze sa se vidi njihov program, planovi, ciljevi, ljudi koji ih prezentuju, lideri..... i sve ono sto prati jednu stranku, ili udruzemje gradjana.
Ovako ispada da su samo jos jedni stavka na listi stranaka, udruzenja gradjana.
da cujemo mi njih.... LICNO, a ne preko "drvanih advokata" (izvini autentik, samo se tako KAZE).

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ovo je teška glupost. Jeste da su Turci dali ovo ime gradu, tačnije neki Mehmed-paša ili tako neki ali ovaj grad već duuuuuuuuuugo, dugo nosi ovo ime i glupo je menjati ga. Mnogo je važnije pokrenuti privredu i industrijski razvoj grada nego menjati njegovo ime.

Ja sam definitivno PROTIV !

sonja

Ja licno nisam z a promenu,kako ce da znaju  ljudi posle odakle sam ?Dok ja objasnim ,nece vise da me slusaju...

autentik

I ja sam definitivno PROTIV - zbog posla i navike

i zbog rodbine koju ima Tamo

posmatrac

Predlog jednog propalog politikanta nije vredan paznje.
Pre mesec dana drugi propali politikant je predlagao otvaranje SIGURNE KUCE ZA MUSKARCE.
:xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005:
OD PROMENE IMENA BI BILA SAMO GOLA STETA.
Svi rodjeni u Cupriji (a ima ih mnogo zbog porodilista i zbog kasarne) i svi koji sada zive u Cupriji, morali bi da vade nova licna dokumenta - licne karte, pasose, vozacke dozvole, saobracajne dozvole, bankarske kartice,... a to sve kosta mnogo para.
Plasim se, posto je gradjanima Cuprije sve RAVNO, da neko stavrno ne stavi na dnevni red i promenu imena grada. Krecemo se mi vise od sto godina za slepim vodjom.
:aq16:
Dokle?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Sve nam je ravno do Kosova. A od Kosova baš i nije.

Još samo da promenimo naziv grada u Ravno i završili smo posao.

posmatrac

Sravnili nas mnogo puta razni huni, tatari, turci, bugari, "saveznici-1944", NATO-1999, pa je ostao red da to sada ucini i lokalna vlast, ako nazove Cupriju RAVNO.
Doduse, mozda i treba Cuprija da bude S'ravno posto ima Kafileriju i uskoro krematorijum.

:xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A Ćupričani će opet da budu mrtvi 'ladni. I ravni.

Alkar

Predsednik udruzenja "Moravci" je Boban Jovanovic - Dzipson Boranija   :xq010:
:xq005:
Nek vam je bog upomoc.

saba

Citat: Alkar  10-04-2009, 07:15:55
Predsednik udruzenja "Moravci" je Boban Jovanovic - Dzipson Boranija   :xq010:
:xq005:
Nek vam je bog upomoc.

POVRATAK OTPISANIH

sonja

Zar se on bavi politikom???

Alkar

Citat: sonja  10-04-2009, 09:55:58
Zar se on bavi politikom???
Tuzno ali istinito. Znaci vratio se "novinar". Cuprija je ko magnet za ... te takve. :xq003:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

saba

"COBAN TERA OVCICE, LAKOJ LANE, DIRI DIRI DANE, COBAN TERA OVCICE LAGANO"
Izgleda da u Cupriji ima jos OVACA za sisanje....... A sta ces, takav smo mi narod, nama izgleda redovno treba poneki SLEPI VODJA koji ce nas dovesti do ambisa.
Pa ne zovu Cupriju dzabe TUNELOM, tu kod nas u tom tunelu je redovno MRAK, pa nije ni cudo sto mnogi ne VIDE u tom silnom MRAKU.
Cak i macici progledaju posle 21. dana, a nekima nije izgleda dovoljan ni citav ZIVOT, DA PROGLEDAJU i VIDE.... i UVIDE NEKE STVAR

sonja

Ljudi moji ,
evo lutuckam po malo od jutros po ovom internetu i nadjoh ovo :

https://www.ravno.rp-cuprija.org/

tu imate vise o radu ,,moravaca,..

Alkar

sonja

OOOOO!

Alkare,oooo!!!!Pa sve si bre blesav de nadje  ovo,hahhhahahaha

Alkar

Njegovu karijeru je lako pratiti jer gde god da se krece ostavlja za sobom ljigav trag

mideki

Mnogo je smešan hahahaha.Mahunarka-Boban nema šta da radi pa odlučila da podeli još koju glupost sa nama.Samo gleda gde će da se uvali i izvuče neku korist za sebe. OLOŠ! UA!