Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koliko volite Trubace?

Započeo autentik, 01-04-2006, 08:28:20

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Da vidimo koliko ovde ima ljubitelja trubaca i da neko slucajno ne posecuje i Gucu ?

dragnik

ne volim ih uopste
vise volim 'armoniku

VeNoM

Svilena

.

Fanta

volEm trubače, al' ne posećujem Guču.

Gušt mi je kad sviraju "Izgubljeno jagnje"  :aq29:

bebironac

joj izguljeno janje.....volim trubace ali volim i tamburase,ne zbog toga sto sam sad u vojvodini ,nego oduvek sam ih volela

sonja

volim zvuk trube...ali posle toga moram da kupujem nov servis i nov komplet casa...tako da se trudim da jeftinije prodjem ...trudim se da ih ne slusam...al sta ces dusa  voli  zvuk trube,ukus piva i zvuk razbivenog porculana...opsa!!!!

krimortus

koliko vise tema o Guci????????!!!!!

Svilena

.

bebironac

Citat: krimortus  27-04-2009, 07:01:58

za sad jedna a u drugoj ,tj samo ovoj se spominje,aaaa ako se zainatim bice ih jos deset,imas li sta protiv!?!?!?!?!?!!?!?!?!!!!!!! I NEMOJ  DA VICES CUJEMO MI DOBRO!

Svilena

.

krimortus

Citat: bebironac  27-04-2009, 20:41:30
Citat: krimortus  27-04-2009, 07:01:58

za sad jedna a u drugoj ,tj samo ovoj se spominje,aaaa ako se zainatim bice ih jos deset,imas li sta protiv!?!?!?!?!?!!?!?!?!!!!!!! I NEMOJ  DA VICES CUJEMO MI DOBRO!

LOL zainati se...jedva cekam da vidim to cudo...

sonja

Ti bre  Krimortus,ko da imas trubu ,a ne prste..sam'cujem trub,trub,truuub

Svilena

.

Svilena

.

lara_kroft

Luna

Citat: autentik  01-04-2006, 08:28:20
.... ljubitelja trubaca i da neko slucajno ne posecuje i Gucu ?
ovo mi deluje ko pretnja...... :xq007:

volim trubace i gucu posecujem ne slucajno, nego namerno.
naravno sa dobrim i stalnim drustvom iz tog kraja.
zao mi je samo da ne mogu redovno.

SunđerBoba

Ne, bar ne na način na koji ih voli većina (valjda je većina  :aq15:), na veseljima, iz sve snaga, tako da ti uši zuje dva sata nakon njihovog nastupa. Mada...jedne godine na Zlatiboru, videla sam malo venčanje, u malom restoranu, sa orkestrom duvača u narodim nošnjama, svirali su bez greške...morala sam da stanem i slušam. Bilo je super! Muzika duvačkih orkestara -  :xq011:, način na koji sviraju neki orkestri koje najčešće imam prilike da čujem -  :xq010:

Svilena

I ja sam ih tako prvi put cula, pa sam shvatila da to nisu oni nasi sto idu ulicom i prave buku. I kad cujem mesecinu i kalasnjikov - muka mi je.
A, posle su nas prijatelji iz Zapadne Srbije vodili na neka lepa mesta i navukli nas na trubace.  :aq29:

Luna

razlika je u onima koje mi najcesce vidjamo i slusamo ,i onih drugih: parvih ,kvalitetnih... :aq29:
prvi prave buku da bi nadjacali sebe jer neznaju dobro da sviraju,ali drugi...e to moze biti dozivljaj :xq011: