Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Stih u slici

Započeo MarimJa, 08-06-2007, 23:47:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MarimJa

zs

hajde ostavi neki stih u slici i za drugi put, trebaju ljudi da to vide i procitaju. sto ih je vise odjednom manja je verovatnoca da ce pogledati sve kako treba

autentik

Ma neka, baš su slike lepe

ko voli fotografije  on će sigurno pogledati sve

zs

Niko ne spori da su lepe. Inace ko voli fotografiju ne znaci da obavezno ima i adsl i vremena da ih odmah sve pogleda, bolje je ipak servirati po manji serijal redovno nego veliku kolicinu odjednom. To ti je kao i sa cokoladom. Milke su uopsteno lepe cokolade, i ako konzumiras umerenu kolicinu dnevno uzivaces u njima, ali ako pojedes nekoliko kikograma odjednom, razmisli kako ces proci :)

Mira

Ne treba mesati umetnost sa ishranom.

zs

Miro tvoj odgovor je trebalo da bude duhovit? Gde ti vidis mesanje umetnosti i ishrane?

autentik

E pa izgleda da si tvojom izjavom si naljutio  našu  MarimJa

pošto je nema više -

A mislim ne znam u čemu je problem, da li postavlia sve slike od jednom ili ne

Možda ide na more, pa sada ima vremena  -  možda  jednostavno ima slike sad i lakše joj da postavi sve od jednom nego

jednu po jednu

u svakom slučaju je dobro  -  nemožemo sada da utičemo na to  kako će i da li će neko da postavi sve slike  ili samo jednu

To je pravo svakog člana  -  tako ovo uopšte nije za diskusiju 

zs

procitaj sta sam sve napisao pre nego sto komentarises, please.

prvo MarimJa (koga si inace postavio za moderatora, tako da verovatno znas o njemu nesto vise) sam sugerisao da penje manji broj slika u nekim intervalima kako bi ona bile bolje primecene, sto ne smatram losim. sugestiju naravno svako moze da prihvati ili ne. na tvoj post sam komentarisao i obrazlosio zasto smatram sugestiju korektnom, na sta se javila Mira, kojoj se obracam u poslednjem postu.

autentik

Ma ok je sve to,  razumem te

samo kažem da MarimJa  verovatno nije prihvatila tvoju sugestiju

zs

nije ni morala (btw nisam ni znao da je zensko). ipak je ona moderator

autentik

pa to sam je ja postavio zato što sam video da je baš to zanima

zs

ako, samo neka nastavi

Mira

Mislim da sam svojim komentarom sve rekla. Ko razume - razume a ko ne razume...... Ima vremena razumeće

autentik

Citat: Mira  11-06-2007, 10:29:46
Mislim da sam svojim komentarom sve rekla. Ko razume - razume a ko ne razume...... Ima vremena razumeće

Nažalost  mnogo toga ne razumemo  ali ipak idemo dalje

ajde ljudi dajte još slika

Branka

Evo jedne moje:)

Što se svađate ljudi, opušteno:) :aq08:

Branka