Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Redovno služenje vojnog roka u Srbiji!

Započeo gremlin, 31-01-2009, 17:43:11

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Ja sam bio u Vojsci i merodavan sam da pričam o ovome, i znam šta vojska znači za jednog mladog muškarca

pa se posle pitate zašto u Srbiji ima mnogo pedera. eto i odgovora, lakše u slučaju Vosjke nije i bolje za mladog čoveka

tu se uči disciplina, uči se odgovornost kako bi sutra taj čovek bio stub porodice

da samo znaš statistike koje kažu da više od 70% muškaraca koji su služili civilnu vosjku nije oženjeno - pitam se i što

----------

to je sve sistematko uništavanje mlade populacije našeg naroda kako bi mislili da je to dobro

-------------------

I ja sam za to da bude profesionalna vosjka - nije nikakav problem

ali onda neka umesto Civilne Vosjke - nazovu to  RADNA AKCIJA - i neka bude sve isto kao i u vojsci samo da nema oružije - eto

ali neće ni to da usvoje, ne odgovara im - više im odgovara zaglupljen mozak od onog što zna da misli

lakše je upravljati njime....

autentik

Citat: SunđerBoba  02-05-2009, 13:56:28
Izvini, ali imaš opasan problem. Ne znam ko koga provocira. Nisam razumela na šta si mislio u postu na koji sam odgovorila " O čemu se radi?". U čemu je tvoj problem. Zaslepljen si i to nije provokacija, vidiš neprijatelje svuda i na svakom koraku. To nije normalno. Opusti se malo. Na forumu smo, zezamo se. Da li je dovoljno da kažem da nemam nikakvu lošu nameru i da mi ti poveruješ?

Neprijatelji i jesu svuda,

zar misliš stvarno da bilo koga u današenjem vremenu zanima zašto ti nemaš hleba da kupiš danas i mleko

to je svrha Demokratije  -  Sve više jakih i sve više siromašnih

Sve veći JAZ

autentik

Jbg. možeš jedino da skreneš pogled i da misliš i živiš da je sve OK,

što u neku ruku i treba da radiš, jer je tako život mnogo lakši...

SunđerBoba

A zašto tako misliš? Ne mogu se tako generalizovati stvari. Da li misliš da u vojsci nema gejeva? Sve to o čemu ti pričaš, disciplina odgovornost i sl. uči se u PORODICI. Taj kult vojnika je prevaziđen odavno. Pa nismo u Sparti, zaboga miloga. Ima toliko mnogo loših ljudi među onima koji su služili redovnu vojsku, i toliko normalnog sveta među onima koji su je služili u civilu. Ma, tu ne može da se potavljaju nikakva pravila. Stvarno imaš vrlo čudne stavove.

SunđerBoba

Evo predajem se  :xq066: Ovo je zaista previše za mene. Nema načina da bilo kako razumem da je moguće da neko misli i zastupa takve stavove. Izvinjavam se, povlačim sve što sam rekla. Ipak si u pravu, mi smo dva različita sveta i ja ti želim da tvoja borba traje što duže. Pozdrav!

autentik

Mac

Haos, sta ti bi autentik???? Pa covek je samo izneo svoje misljenje, sa kojim se ja uzgred slazem maksimalno.

Tony Clifton

Citat: autentik  02-05-2009, 13:58:27

da samo znaš statistike koje kažu da više od 70% muškaraca koji su služili civilnu vosjku nije oženjeno - pitam se i što

Koji si ti ti majstor  :aq21:

Citat: Mac  02-05-2009, 18:56:59
Haos, sta ti bi autentik???? Pa covek je samo izneo svoje misljenje, sa kojim se ja uzgred slazem maksimalno.

Mac...u poverenju...SUNDJER je zensko

Luna

ova mi je tema bila uvek bolna tacka i uvek sam zbog nje navukla na sebe gnev mnogih.
ali svejedno,drzim svoje misljenje a drugima isto zelim da istraju u svojim. :aq17:

a to za zenidbu?
pa hoce mozda covek da kaze da su ili pederi ili im nesto fali...mislimovako :aq20:.

autentik izvini,ali moram da tvrdim nesto suprotno.
moj sin je sluzio civilnu stranu vojsku:
ozenjen je,ima predivnu familiju....znaci sa te mu strane ne fali ama bas nista!
uspesan je poslovan covek....znaci ni s te strane mu ne fali nista!

a ja znam mnogo njih koji su sluzili vojsku,u blizoj proslosti,ili u davnijoj cak i po dve godine pa nisu ozenjeni!
znam i homoseksualce kji su sluzili vojsku!
zasto onda???

Tony Clifton

Citat: bevana  02-05-2009, 19:44:46
ne razumem ovo za zenidbu

A ko razume  Kako je krenulo,jos ce ovi sa civilke postati krivi za rat u Hrvatskoj,rat u Bosni,gubitak Kosova( i 1389. i 1999.),WW1,WW2,epidemiju kuge u Londonu krajem 16. veka,pojave pandemije AIDS-a,atomske bombe...zbog povecanog broja saobracajnih nesreca,povecane stope samoubistava,ravoda brakova,nasilja u porodici...naravno,zbog globalnog zagrevanja,zagadjenosti,sirenja rasne,verske i drugih netrpeljivosti,zlocinackog udruzivanja...i svakako,zbog S.E.K.-e i otpustanja do kojih je dovela....

Dak

'Alo ljudi,forumasi,drugari,kolege...

Nemo' se palite na raznorazne provokacije :xq044:

Luna

Dak,da nam nije tebe...evo necemo,u pravu si!

Toni,ma mozda ce i toga biti.

Dak

E da...i ja sam imao pedere u vojsci.Al' nista nije bilo mame mi wq45

Za jednog Jagodinca mi je receno,ali TEK posto smo pozdravili,izgrlili i izljubili :xq067:
J..bi ga,nisam znao ranije...

A za drugog mi je rekao drugar,kome sam ja bio desetar.On je ostao u kasarni i ZATEKAO likove
kako  :xq036:,po sred ucionice!Lazem sad,bili su zadnjem desnom cosku ucionice.Malo se sakrili... :xq015:

Dak

Ma nisam ni ja..Mozda bi mogli da se malo pripomognemo :xq049:

autentik

pa i jeste smešno

verovatno nam se svi sad smeju

kako su glupe srbe uspeli da zeznu

ahahahahahahahahahah

Dak

Luna

Citat: bevana  02-05-2009, 20:52:46
ova statistika za zenidbu bas i ne ide autentiku u prilog...on je isao redovno u vojsku,a nije ozenjen     :aq21:
ja sam to ekla malo uvijenije.

@autentik
molim te objasni mi,ne razumem te nista,ko i zasto se to sad smeje glupim srbima?
ko nas je zeznuo,kako?
kliko ja znam nama se nisu smejali zadnjih 16-17 godina!
da je srece da su nam se smejali,vec....

Luna

Citat: bevana  02-05-2009, 20:52:46
ova statistika za zenidbu bas i ne ide autentiku u prilog...on je isao redovno u vojsku,a nije ozenjen     :aq21:

heeeeeeeeee.....nisu ni vojnici vise sto su bili! wq66

a pripomaganje..pa ajde Dak jos jednom u vojsku,vidis da je nesto islo krivo. :aq16:
sad probaj civilnu,tu bar mozes da upadnes u onih 30% sto se ozene!

posmatrac

Vojnicka zakletva 26.06.2010. u Zajecaru:
https://www.youtube.com/user/DusanRotary

Kengurinjo

Честитке младим војницима на положеној заклетви.