Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

K A F A N A

Započeo melem, 02-11-2008, 16:31:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 21 gostiju pregledaju ovu temu.

NameNo

aha...dobro se sakupismo...pa ziveli!!!

STRANACH

A moze moze, ko je za pivo dok sam u sanku ?

sonja

aj devojce,daj  curama po jedan pelinkovac,a ja bi i  jedno pivce,al da nije ladno.... ocete  i limun  uz pelinkovac..?  a sta nam ti pijes strance???...

NameNo

stranac,pijemo pelinkovac...zar ne vidis?

STRANACH

Pa rekoh ja jedno ladno veliko toceno mmmmmmmmmmm

ja sam ovde konobarica i valjda mogu bar za sebe da uzmem sta hocu?

NameNo

naaaaaaaaaaraaavno,ajd' ziveli! :)

sonja

aj sad ,ja mislila da je Stranach musko....opet sam iznenadjena..ali  nema veze daj po jedno pice svima nama..hahahahah
ziveli

STRANACH

Pa jeste musko ali su u oglasu za ovo radno mesto stavili da traze konobaricu i ja se u ova vremena krizna prijavio i dobio poso konobarice  :xq003:
:xq005: :xq005: :xq005: :xq005:

sonja

mozda ja jos imam posledice od sinoc...nista vise ne razuemem...

NameNo

@stranach

@sonja

:xq005: :xq005: :xq005:

da smo zivi i zdravi....

DEDA-EU

Evo šaljem pomoć ako zatreba

sonja

o! zar je ovo konobarica Stranach???

NameNo

ljubazno,deda nema sta!!!!zvacemo ako zatreba....hvala!!!!!!!!!!!!!

NameNo

sonja,danas koncentracija i nije bas jaca...a? hahahahaha,moze pelinkovac?

sonja

danas je post  dan..ono ubija me glava..daj mi nekog ko je kriv za sve...ima da ga bole ledja,a mozda i prsti, do prekosutra..danas je  dan D,moram da se lecim nekako ,kako drugacije no  informacijama..hahahahahhha...na forumu..mod 1 se ne buni ,znaci nisam mnogo zalutala...samo  nas je kompletno stavio(,sa pravom ),u mracnu sobu...doduse uzrocnika problema nije..nego  rest ljudi...al dobro sad...idem da popijem jedno rakijce bice ce prestane ova grmljavina...a danas lepo vreme po ovu nisku zemlju  lalal...bice stvarno moram da odem kod ocnog.....hahahahahah
a pelinkovac uvek moze...sam' da sam malo blize....kad me upoznas ja sam mnogo zabavna osoba..hahahaha!
izvinjavamo se mnogo ,mi ,moja malenkost,Sonja i ja

NameNo

uzivaj sonjaa!!!!!!!!!!!

tatoo

sto se mene tice, ne odbijam limun uz dupli Pelinkovac naravno.

Svilena

Dabome,kafanče prazno! cccc

Na Ljubav & Sex & Lepotice svi otisli, stigla Lara: Fanta, autentik, lara_kroft, STRANACH, z.s., bebironac, buk...

DEDA-EU, može kafica dok čekamo društvo?

Svilena

ccccc, od 17.05. niko ne navraca u kafance?  :xq007:

`ajde, pionirke i pioniri, da popijemo po jednu, danas je Dan mladosti - rodjendan najvećeg sina naših naroda i narodnosti... :xq023: 

tatoo