Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

'Ajde da se zezamo :)))

Započeo Dak, 04-05-2009, 00:52:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 28 gostiju pregledaju ovu temu.

government

Toni , ja sam stavljao do sada u razne alkohole svakakve trave ali su mi se najbolji rezultati pokazali  ovako.
Kad se biljke stavljaju u ulje onda ide ovaj rok od 30- 40 dana na suncu ali i ne mora na suncu, već na zaštićenom
mestu od UV zraka , negde gde je toplo. Posle toga ulje u frižider.
Luna , djubre jedno pokvareno      :xq005:   , mislio sam na rakijicu ujutro  :aq21: :aq21:

SunđerBoba

Citat: Luna  16-05-2009, 22:53:11
....pusti Sundjera,popice ti sve,ja bih samo da stvaram nove napitke, zanas da mi nije do rakije. :aq28:

Hahahhaha  :aq21:
jao kad se napijem (kao sunđer  :xq005:), pa kad poludim, ima sve da porazbijam i polupam!
Ima da leti perje, u novine će da izađemo  :xq005:

government

Sunđeru a taman sam počeo nežno da mislim o tebi , kad ono ti kao mi , sve bludnici grada Čikaga

Luna

lako je tebi da isprobavas kad imas burad rakije...a ja 1l pa delim ko slepac.

sta sam bre mislila,znas valjda da mislim na rakiju,ja sam postena zena. :xq003:

gover veceras mi isto treba ,istraumirana sam.
danas sam,a  i sledeca 2 dana jednooka Luna,moram da nosim 3 dana flaster na levom oku,zbog onog,znas.
sve se ispoudarah po kuci.
najgore je da sutra ima neko slavlje u sumi,tj ako stane ova kisa i vetar.a ja ne mogu tamo.

SunđerBoba

Manguparija me navukla na blud, moj gover! Šta da radim, nisam mogla da se oduprem.
A posebno sam danas razdražljiva.
Posmatrali me neki celo popodne i kidali mi živce na sitno.
Jao, kad sad ubijem ove vaše bućkuriše, pa kad jurnem!!!!
Leleeeee

Luna

Citat: SunđerBoba  16-05-2009, 23:27:12

Hahahhaha  :aq21:
jao kad se napijem (kao sunđer  :xq005:), pa kad poludim, ima sve da porazbijam i polupam!
Ima da leti perje, u novine će da izađemo  :xq005:
hhaaahahah,ajde sundjer napij se molim te,pa poludi, da odleti onaj goverov sesir sa slike :xq003: :xq003: :xq003:

Dak

Ma bas se neka zivina raskokodakala ovde :xq005:

Sta mi radite zene,ko mi vas je dir'o sunce li mu kalaisano???

government

Luna   -Eto našta si ti mislila ,  ovo sve bre poludelo i ...........
Maskiraj se u gusara , stavi povez preko oka i napij se ruma u toj šumi.
Bobo ko te je voajerisao?

government

Luna

Daaaaaaaaaaaaak,utakmica je bila teska i bolna,ali zahvaljujuci pametnom sudiji,pobedila je pravda. :aq28:

posmatrac je otvorio temu"da imam krila-guska bi bila" i sundjera i mene uzeo za aktere.
(ja i guska, ajd da je rekao noj, kolika sam..e to me potcenjivanje najvise pogodilo)
nastao je stampedo,ali je Mod1 bio objektivan,korektan...ma srce od coveka,   :xq001: i usudio se da mu izbrise temu.
a posmatrac nam se izvinio,doduse sitnim slovima.

pocetak okrsaja je sadrzan na Dark room u temi "desavanja u cupriji".

SunđerBoba

Pa kako ko, gover, kako ko?
Ilija Čvorović valjda!
Ma samo ja da se napijem, ima da snimimo "Skupljači perja II", odma!

Luna

ja necu,cupace mi perje a to boli.

government

Čekaj Bobo , prvo da te pitam jel imaš bar 30 godinica , nemoj posle da nas apse za navođenje maloletnica na opijate

government

Šta je to  bilo u Perju I   ne sećam se , jel ono sa lomljenjem čaša?

SunđerBoba

Citat: Luna  16-05-2009, 23:52:32
ja necu,cupace mi perje a to boli.

Pa valjda ćemo prvo da se šurimo Luna, nismo valjda poludele da čupamo perje na "suvo". Ili to ili da se udrogiramo da nam oči sjaje.

Citat: government  16-05-2009, 23:53:17
Čekaj Bobo , prvo da te pitam jel imaš bar 30 godinica , nemoj posle da nas apse za navođenje maloletnica na opijate

Ne brini, ja sam žena od reda i zakona, tako da smo bezbedni. Znam šta treba da nas ne navataju nikad  :aq18:

SunđerBoba

Citat: government  16-05-2009, 23:54:39
Šta je to  bilo u Perju I   ne sećam se , jel ono sa lomljenjem čaša?

Jeste, sa lomljenjem čaša glavom.
Ovaj drugi deo će više da liči na "Teksaški masakr motornom testerom"  :xq005:

Luna

eh samo testera,bice i skircici.

SunđerBoba

Al' tupo, nemoj da zezaš!

government

Kuku lele , nežniji pol kreće u akciju    :aq25:

Luna

imam kolekciju: velike,male,sa i bez drske,ostre tupe,samokoljuce......ne brini za to. :aq18: