Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Motorijada u Jagodini!

Započeo nesa_skazi, 19-05-2008, 19:32:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

i ja sam veceras gore, malo da slikam

reksys

Mislim da neće biti ništa posebno,ali bitno je da se dešava...

STRANACH

Pa Sabrinu Salerno sigurno neces da vidis ali zato ko voli motore bice mu zanimljivo .

krimortus

bitno je desavanje... posto je jagodina operisana od istih

STRANACH

Bas si pogodio sta mislim. :xq004:

Black

a sedim na terasi moje kuće na Budžinom Brdu , pijuckam pivo ( JAGODINSKO) i slušam koncert ....malopre su super odprašili AC DC...a na koncert idem sutra , da slušam sve osim onih smorova Zone be...snabdeti ću se z pivama , of kors... :aq08:

autentik

Exskluzivno za vas  fotoreporter Autentik se vraća sa lica mesta i donosi neke fotke da vam opiše ili ti dočara ukoliko je to uopšte moguće

kako je sve to izgledalo prve večeri

uživajte

više slika ovde   ----->>>  https://www.jagodina.autentik.net/2009/motorijada.php

krimortus

Citat: Black  22-05-2009, 21:13:14
a sedim na terasi moje kuće na Budžinom Brdu , pijuckam pivo ( JAGODINSKO) i slušam koncert ....malopre su super odprašili AC DC...a na koncert idem sutra , da slušam sve osim onih smorova Zone be...snabdeti ću se z pivama , of kors... :aq08:

na Budzinom? ja svirku nisam cuo ni kod skolskog centra :)

reksys

Citat: krimortus  23-05-2009, 07:18:07
Citat: Black  22-05-2009, 21:13:14
na visini se bolje cuje... xexexe
a uz jagodinsko cuju se i arije.... ;-)

na Budzinom? ja svirku nisam cuo ni kod skolskog centra :)

krimortus

ahaaaaaaam :) blago teb'

svidja mi se vibe i feeling u jagodini juce i danas...svi su nekako na ulicama, motore vidjas svud redom...

gore pored hale gde je sinoc bio koncert je tolika povrsina gde moze da se napravi ogrrrrrroman koncert, i da se ova manifestacija tako omasovi...medjutim neko za to nema sluha ocigledno ;(

reksys

Ocigledno da neko nema sluha za to, inace bi brujali svi lokalni mediji i sire.
Mogla bi Jagodina da zaradi puno para i od ovih desavanja...
Po ovoj vrucuni pivo ide na hektolitre,a da je pivara postavila dve tri cisterne za tocenje piva zaradili bi za ova dva dana plate za ceo mesec...
Gde im je taj menadzment...

krimortus

ma daj bitna je pozornica u potoku...to je vrhunac jagodinskih manifestacija, festivala... :))

STRANACH

Sinoc je bilo odlicno a danas nastavljamo druzenje,uz pomoc grada ili ne sve jedno  :aq26:

krimortus

tako je...mozda neko i cuje :)

Svilena

Citat: krimortus  23-05-2009, 09:13:06
...medjutim neko za to nema sluha ocigledno ;(

:aq16:

"Neko" sigurno nema sluha za tu vrstu manifestacije...  :xq005: :xq005: :xq005:

Svilena

Citat: krimortus  23-05-2009, 11:27:25
ma daj bitna je pozornica u potoku...to je vrhunac jagodinskih manifestacija, festivala... :))

eeeeeeee, vidis kako si sam shvatio vrlo brzo  :aq29:

a ima `de i da se sedne ... :aq24:

POTPISUJEM TVOJ POST!  :xq011:

krimortus

shvatio sam ja gde zivim jos davne..... :)

ej ovo je crazy apsolutno...koliko mottoorrrrrra po gradu defiluje....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ogluvecu... jos se nalozili ovi sa Tomoschitjima :)

Dak

Ja se nadam da ce biti i slika.Bio sam danas malo do grada,jer je i ovde bila motorijada.Harley-ji su bili na sve strane.
Bilo je i suzukija,dukatija,honde,ali najmanje.Jbg,kad nisam imao aparat da malo slikam,popizdeh bas!!!

lara_kroft

Evo jos malo slika od sinoc...

Mac

Sve je to lepo, samo sto je mene stalno strah da ne zgazim nekog od njih kada mi se okrecu oko auta dok se vozim.