Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Motorijada u Jagodini!

Započeo nesa_skazi, 19-05-2008, 19:32:13

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Black

Sve je bilo lepo i fajn , bilo je svega( :aq26:) ali brate oni smorovi iz Zone Be...užas...

Black

Citat: krimortus  23-05-2009, 07:18:07
Citat: Black  22-05-2009, 21:13:14
a sedim na terasi moje kuće na Budžinom Brdu , pijuckam pivo ( JAGODINSKO) i slušam koncert ....malopre su super odprašili AC DC...a na koncert idem sutra , da slušam sve osim onih smorova Zone be...snabdeti ću se z pivama , of kors... :aq08:

na Budzinom? ja svirku nisam cuo ni kod skolskog centra :)
oOd moje kuće do Potoka je čistina , pa se super čulo....jes da ima jedno kilometar i po ali se čulo , dovoljno dobro da čujem šta se svira...

Didi

Ja nisam bio,radio sam,ali sam cuo da su izvizdali ZonuB i da su odsvirali 3 pesme....jel to istina?

vesna05

Ja sam bila malo u subotu,jeste bio neki smor bend u tom trenutku, motoristi su udarili  po zvuku motora pa se taj bend nije ni cuo.E sad,koji je bend bio ne znam.Uglavnom mi se muzika uopste nije svidela i otisli smo.

government

Nisam bio , baš mi je krivo !

autentik

government

Dobre ove bajkerice ,hmmmmm

lara_kroft

Bilo i ne ponovilo se vise nikada  :xq010:  :xq010:  :xq010:

autentik

Još novih slika  -  PRVE VEČERI

više ovde  ------->>>  https://www.jagodina.autentik.net/2009/motorijada.php

autentik

Svilena

O, kakav divan prostor za odrzavanje koncerata!!!

Didi

krimortus

stvarno fenomenalan i ogroman prostor za festival.... ( no comment za crkvu)

marshall

Izmestite crkvu,tu joj nikada nije ni bilo mesto,ali jbg,pametnjakovica ima svuda,jedan od njih je i taj koji je postavio crkvu na platou na kome se odrzavaju vasari,motorijade i razna druga ludila.

marshall

Pa red bi bilo da se pocne razmisljati i o tome.

STRANACH

Mislim da je lakse izmestiti motorijadu van grada ,gde joj i jeste mesto nego dirati crkvu.
A za dobru motorijadu je potrebna samo livada, i dobra organizacija e sad....

marshall

Ma ok ljudi,nije ovde samo motorijada za ismestanje van grada,u potupnosti se slazem da se treba izmestiti,ali pored crkve se desavaju i razne druge manifestacije,koje sam naveo malopre,vasari i slicno...

Svilena

Ja nisam htela da komentarisem crkvu.
Naravno, da mi je prva upala u oci, ali zar nije taj prostor silan tu zamisljen kao turisticki kompleks?
Bazeni, sportski tereni, setaliste ili izletiste, zoo... pa, sto da ne i motorijade, koncerti ...nego, lepo rekoste, uvek ima pametnjakovica! 

autentik

luksa

Za sve koji neznaju: Crkva je počela da se pravi još dok je na mestu akva parka bio korov, a na mestu zoološkog vrta šuma. Aračlijski potok je bio prašuma u to vreme.