Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Lečenje narkomanije!

Započeo Svilena, 22-05-2009, 19:57:43

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 35 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Citat: Pop Milan  26-05-2009, 22:26:12
               Sto se tice moje dece ako im se to desi zazalice i sto su se rodili.A vreme ce pokazati ,svacije ce delo izaci na videlo.

Žao mi je što to moram da ti kažem, ali jako, jako grešiš i ne bih volela da se jednog dana uveriš u istinitost mojih reči. Batinama/nasiljem se ne rešavaju problemi i ne stvaraju zdravi ljudi. Možda ne bi bilo loše da ne daješ prečesto ovakve izjave, jer ko zna možda socijalne službe rade...po nekad. Tvoj stav je tvoja stvar, ali kako promoviše nasilje svih vrsta uključujući i porodnično, ja ne mogu da se ne protivim tome, pa shvati kako hoćeš.

Luna

pa covek je vlasnik svoje dece,moze da radi sa njima sta hoce!

u kom mi ono veku bese zivimo, i na kom kontinentu??? :aq16:

Pop Milan

Citat: Luna  26-05-2009, 22:32:14
Citat: Pop Milan  26-05-2009, 22:26:12
             Ja nemogu da postignem svima da odgovorim pojedinacno jer Vas je mnogo a ja jedan i zao mi je zbog toga ali cu probati uopsteno da odgovaram svima .
              Sto se tice nicka nerazumem zasto moj nik nije u redu sa mojim misljenjem?
              Sto se tice moje dece ako im se to desi zazalice i sto su se rodili.A vreme ce pokazati ,svacije ce delo izaci na videlo.
              Kao i svi Vi i ja iznosim svoje misljenje ovde a ja zaista o narkomanima mislim sve najgore , mozda to neke od Vas duboko pogadja ali ja to nemogu da promenim .

ako ne razumes zasto tvoj nik ne pase tvom shvatanju  na ovoj temi onda ti ne vredi ni objasnjavati vise,
ako si pratio druge postove mogao si to da zakljucis davno..

a sto se tice dece,ne zelim da komentarisem,samo mogu reci da mi je jako,jako zao.

i ovo su nasa misljenja.

Meni je jako zao ako ste pobrkali loncice ja sam Popovic Milan nick Pop Milan i nevidim sta to moze da ima veze sa mojim misljenjem .
Kad sam dosao na ovaj forum lepo sam se predstavio a to mozete videti i u mom profilu pa dole na kraju pise pokazi  poslednje poruke i to je podvuceno e tu kliknes levim klikom misa pogledas moju prvu poruku i sve ce ti se sam kazati a mozes videti i u predstavljanju clanova naravno.

SunđerBoba

Nisu svi to videli pa je došlo do nesporazuma.
Nije problem što su pogrešno protumačili tvoj nik, nego što su sasvim jasno protumačeni tvoji stavovi.

Pop Milan

Citat: SunđerBoba  26-05-2009, 22:47:11
Nije problem što su pogrešno protumačili tvoj nik, nego što su sasvim jasno protumačeni tvoji stavovi.

Pa sta je tu problem ako su moji stavovi jasno protumaceni ,valjda mi je to i bila namera da jasno kazem ono sta mislim a ne da tu nesto uvijam i da me niko ne razume.

Luna

ma jasan si covece da jasniji ne mozes biti. pogotovo ono kako bi decu lecio.
cestitam. :xq010:

SunđerBoba

Citat: Pop Milan  26-05-2009, 22:55:27
Citat: SunđerBoba  26-05-2009, 22:47:11

Pa sta je tu problem ako su moji stavovi jasno protumaceni ,valjda mi je to i bila namera da jasno kazem ono sta mislim a ne da tu nesto uvijam i da me niko ne razume.

Slažem se, ali mislim da me nisi razumeo. Jasan si ti, da jasniji ne možeš da budeš. Ali problem je to šta je jasno, a iz tvojih postova je jasno da ti nasilje nije strano. To je problem.

SunđerBoba

Pa ne moraš, ali ne moramo ni mi da mislimo kao ti. U tome je sva lepota foruma i slobode mišljenja. Što ne znači da mišljenje nije podložno kritici, posebno ako je diskutabilno.

edit: A kako ti formiraš sam svoje mišljenje? Na osnovu čega, kojih informacija, iskustava...čega? Baš me zanima :)

Pop Milan

Citat: SunđerBoba  26-05-2009, 23:13:57
Pa ne moraš, ali ne moramo ni mi da mislimo kao ti. U tome je sva lepota foruma i slobode mišljenja. Što ne znači da mišljenje nije podložno kritici, posebno ako je diskutabilno.

edit: A kako ti formiraš sam svoje mišljenje? Na osnovu čega, kojih informacija, iskustava...čega? Baš me zanima :)
Onda neznam sta ste me napali  cak su neki poceli i da me vredjaju?
       Sto se tice ovog drugog to ce mo u nekoj drugoj temi ovde sad to nije mesto.

SunđerBoba

Citat: Pop Milan  26-05-2009, 23:22:16
Citat: SunđerBoba  26-05-2009, 23:13:57

Onda neznam sta ste me napali  cak su neki poceli i da me vredjaju?
       Sto se tice ovog drugog to ce mo u nekoj drugoj temi ovde sad to nije mesto.

Nismo te napali, samo se ne slažemo sa tobom. Niko te ne vređa. Opusti se. Ajde otvori drugu temu pa me pozovi, baš me zanima.

Louis

"Oca" branislava na sto, pa udri asovom!
Sadista u mantiji! :xq010:

Luna

@milan

ti smatras da te neko vredja.
sta mislis da neko od nas ovde ima mozda ima narkomana u kuci ili familiji,a kazes za narkomane da su SKOTOVI! :aq25:
zar to nije uvreda za njega???

krimortus

Citat: Fanta  26-05-2009, 13:08:06
aaaaa, ne slažem se sa time da je narkoman svestan svojih posledica.
Da je svestan, nikad nebi krenuo tim putem.

ok ali sta batinama ces mu otvoriti oci?! ne razumem...pa bre ako mu se umire neka umre aman...

nadam se da ce jednom i ovde zavladati americki zakoni gde ti na javnom mestu ne smes pipnuti svoje dete inace ti ga oduzimaju...mosh misliti zakon cuva dete od tebe roditelja...tako treba!!!!

Luna

ovo nema veze sa temom,ali ima sa nekim izjavama na njoj.

kad bi neko u Nemackoj javno izjavio da ce svoje dete tuci,ili mu ne daj boze lomiti koske,
onda bi se odmah umesale socijalne sluzbe,pa cak i da dete nije maltretirano,drzale bi na oku roditelje.
jer je potencijal za naselje samom tom izjavom vec tu.

ako se jos zna da maloletnik,ili stariji maloletnik uzima drogu,dobio bi lice koje ce ga pratiti u tom smislu,da ce ga obilaziti,
posecivati mesta gde se krece i probati da ga razgovorom odvuce iz tog drustva,tj droge.
nenametljivo bi mu pomagao u svakom trenutku,ako to lice pokazuje makar minimum volje.

meni se cini da i mi imamo neke socijalne sluzbe,bar na platnom spisku.
nisam upucena koje su njihove sveobuhvatne delatnosti, dali samo dodela flase ulja i kilograma brasna,ili nesto sire jos?

krimortus

ne, crkva je ovde svetinja i sve sto crkva radi je ispravno... srbija...uzas

Pop Milan

Citat: Luna  27-05-2009, 07:31:51
@milan

ti smatras da te neko vredja.
sta mislis da neko od nas ovde ima mozda ima narkomana u kuci ili familiji,a kazes za narkomane da su SKOTOVI! :aq25:
zar to nije uvreda za njega???

Ja nikom nisam licno rekao da je skot kao sto ovaj,,gospodin''government kaze meni licno ,Vi morate da shvatite da je ovo forum i da nemoramo svi da budemo isti a ako se neko nadje prozvanim u mom postu ja tu nisam kriv .
       Znam da ste Vi ovde onlajn drustvo i da ste trenutno u vecini ali me samo iznenadjuje rezultat ovog glasanja gore ili to neko nije spreman da javno iznese svoje misljenje.
        Mislim da tema polako odlazi u off tako da se iskljucujem iz dalje diskusije jer je zaista glupo da u nekoj temi pisem 20-30postova.
       A i dalje ostajem pri svemu sto sam rekao i izvinjavam se ako medju Vama ima narkomana pa sam Vas uvredio.

SunđerBoba

Ne mislim da je glupo napisati dvadest postova na jednoj temi. Ovo o čemu pričamo je prilično uznemirilo javnost i normalno je da su reakcije oprečne, i normalno je da se ne slažemo i da svako treba da brani i zastupa svoj stav. Ali isto tako i da druge ubedi zašto je njegovo mišljenje ispravno ( ne da nameće drugom svoj stav, nego da ga brani). Meni je to ok, zato volim forume jer mogu da diskutujem sa ljudima a ponekad i da sagledam stvari iz uglova koji mi nisu bili "vidljivi".

SunđerBoba

Episkop raško-prizrenski Artemije razrešio je danas dužnosti upravnika Duhovno-rehabilitacionog centra za bolesti zavisnosti Crna reka, Branislava Peranovića protiv koga će biti pokrenut crkveno-sudski postupak zbog primene nedopustivih metoda kažnjavanja nad štićenicima centra.

Blic

Luna

lepo,samo da se ne izvuce pa da ga opet vrate.
nebi me puno cudilo.

Black

Pažljivo sam pročitao sve postove ovde i slažem se sa Milanom. Vidim da se ovde poteže izuzetno mnogo komentara u stilu nismo mi vlasnici dece , deca imaju prava itd. Sve je to lepo , ali to pravo ne daje deci za pravo da uništavaju svoje a i i+naše živote. Ne kaže badava naš narod : BOLJE DA PLAČEŠ SADA TI ( kada te istamburam zbog nečega) NEGO KASnIJE I JA I TI !!!!!! P.S. ja sam ćeru samo jednom lupio po guzi kada mi je prosula kutijicu sa udicama. Posle toga , više nije prilazila mom priboru za pecanje. Sinu nisam nikada udario ni čvrgu , a kamoli pljusku. Sve je u kućnom vaspitanju.)