Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

'Ajde da se zezamo :)))

Započeo Dak, 04-05-2009, 00:52:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 21 gostiju pregledaju ovu temu.

vesna05

Nisam....al' mi je malopre neko mahao iz kola,da nisi ti?

sonja

Ljudi moji ,ste vi presli na zivotinjski seks,te ustrojen te nije,te beli bubrezi ...jujujujjuju...pupupuuna srecu mojoj maci sam pomogla na vreme,na vreme je odvela dr. i niko se vise ne buni  ni doktor  ni maca...hahahhahahhahahaha

government

ajmo , pivo, vino , travarica za piće i zavijanje , belo , žuto i zeleno , pošto vam nije prvi put onda plaćate !

government

semenke , lebleblije, slane zanimacije, orasnice  ,gorki list ,  što mi se prijela baklava!

Luna

sacuvaj boze od ovog zla :xq008:
on misli da smo mu mi zena pa da se dere na nas a moi da cutimo.

SunđerBoba

Sad ću da ti kažem. Izvorni srBski novokomponovani bizmismen, teoretičar opšte prakse, svetosavac bez osnovnog obrazovanja  :xq010:
:xq050:

SunđerBoba

Luna

a po prvili su pobozni!!!
ko sto vidimo.

nije boba bas neobrazovan,vidis da zna da citira,jedino mu malo manjka pravopis,interpukcija....malo mu sve manjka. :aq16: :aq16:

a gde mane bas nadje za analni sex? a ja se samo jednom nasmejala Dak-u.
:aq16:

SunđerBoba

SunđerBoba

Ej, a uporan ko krlja jbt! Ne popušta, kakav lik!? Još ti priča o pravoslavlju?! Sva sam se stresla.

Luna

bevana,nesmemo ti i ja,a on i Lara smeju.
ja dobijam pp maltene za svaki smail,a drugi "cenjeni" mogu da nas blate odreda.

Luna

dodjite ovamo,nemojte tamo,dace temu pod kljuc, molim vas! :xq001:

SunđerBoba

Ma ja sam završila tamo, ozbiljno! Ali toliko sam se smejala! Paz koji je sat, svi spavaju a ja zacenjena od smeha, kao ludača. Gospode bože!

SunđerBoba

Nadam se da neće da zaključaju, jer je tema dobra. Mislim da će mod da počisti onaj haos gore i nekima malo da kucne na prozorče. Bar mislim da bi tako bilo u redu.

Luna

dobro Lesi,ja imam problem,neko mi je odgrizao ovaj prazi luk sto mi viri!
sta mislis ko?

SunđerBoba

hahahaha!
Zamisli molim te, Lesi!?
Šta trebalo je da se uvredim, pa psi su bre... nobelovci za neke pojave  :xq010:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

E vala, super je bilo stvarno. I ja sam umrEo od smeha. Lepo se sve završilo. Jel vidite kako je mnogo bolje da se smejemo i zajebavamo nego da se koljemo i svađamo ? Xexe.

Luna

:xq011:
i to ne samo rasni,ko Lesi,vec i one obicne seljacke dzukele.

Luna

bas ste se lepo izbesneli i kako mi se cini uspavali "problem".
izgasio se.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Još samo da ga saranimo i gotovo !  :aq01: