Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Troja ili Aleksandar?

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 04:20:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

Posto oba filma imaju istorijsku tematiku, koji Vam se vise svidja?

Ili da li Vam se svidjaju?

Da li su ispunili Vasa ocekivanja?

dragnik

gospodar prstenova

autentik

ookkii

NameNo

"Troja" ili "Aleksandar" ???

hmm... tesko je odluciti se....

sonja

Aleksandar je sav ko sece u filmu ...ali ja sam ipak za Troju...u svakom slucaju se slazem sa Homerom....mozda smo mi srbi nesto  poprimili  od njih ...ko zna ,istorija je zenskog roda i neki put je tvrdoglava...pa mozda jos nisu pronasli  da....srpstvo potice iz  troje..ko zna kakvi su koreni recu tada bili ..hahahhahsaa...moram sama sebi da se smejem

SunđerBoba

Nisam oduševljena ni jednim ni drugim.
"Aleksandar" je bio malo too much za mene, tako da glas dajem "Troji".

bebironac

tako je bev ukrade mi misao....mislim da je aleksandar malo naporan i preteran,nije mi bas odrzao paznju
bred pit mmmmmmmmmmmmmmm

NameNo

.....hmmm.... a Kolin Farel????sta fali njemu????

SunđerBoba

Citat: bevana  31-05-2009, 12:54:42
ne volim kad je plav

Da znaš! Ništa mu ne stoji ona plava kosica :xq010:
E, a kao crn je već baja  :xq011:

NameNo

:aq21: :aq21: :aq21:

hhhhhmmmmm..... :aq15: :aq15: :aq15:...... znaci tako....

ne kazem da niste u pravu,slazem se.... :aq29:

ali pricajmo malo i o glumi njihovoj....nemojte bre, samo kosicu da gledate.....

:aq21: :aq21:

bebironac

more bred je bred hahahahahah,a i ko jos gleda glumu hahahahahah,pa i mi zene imamo dusu

dungeon-a

Mislim, brate... Brad Pit, hehehehe.... mozda da nisu tog slinavka uzeli da glumi Grka film bi i bio ozbiljan, ovako je suvise smesno. a i drugi film nema neku posebnu umetnicku vrednost

Tony Clifton

Citat: dungeon-a  22-07-2009, 20:23:22
Mislim, brate... Brad Pit, hehehehe.... mozda da nisu tog slinavka uzeli da glumi Grka film bi i bio ozbiljan, ovako je suvise smesno. a i drugi film nema neku posebnu umetnicku vrednost

''СЛИНАВКА''!? По чему је он ''слинавко''!? Екстра је глумац...човек може да глуми шта хоћеш...од филмова Guy Richie-a,преко филмова Steven Soderbergh-а до филмова браће Coen...све...

П.С. а стари Грци нису били црни к'о Турци...као данас...

SunđerBoba

Citat: Tony Clifton  22-07-2009, 20:34:50
Citat: dungeon-a  22-07-2009, 20:23:22

''СЛИНАВКА''!? По чему је он ''слинавко''!? Екстра је глумац...човек може да глуми шта хоћеш...од филмова Guy Richie-a,преко филмова Steven Soderbergh-а до филмова браће Coen...све...

П.С. а стари Грци нису били црни к'о Турци...као данас...

Slažem se! Potpuno se slažem. Bred samo izgleda njanjavo, ali je odličan glumac. Tony, respect  :aq29:

SunđerBoba

:aq01:

Ima "slinavko" noćnu stražu, ne sekiraj se!

Tony Clifton

Па ко га је гледао у Kaliforniji,Снечу,7 godina na TIbetu,Fajt KLubu сигурно не може да каже да је лош глумац...а поготово не ''слинавко''. А лично ми је у ''Троји'' био уверљивији од Колина Фарела у ''Александру''.

SunđerBoba

Isto!
Čovek pravi neverovatne glumačke transformacije. Ja ga pamtim od "Thelma & Louise", mada mu to nije prvi film. Odličan je i u "Interview with the Vampire", "Legends of the Fall"...ma bez veze je raspravljati. Odličan glumac.
A Colin Farrell je stvarno bio tužan u "Alexander", sirot.

Tony Clifton

Citat: SunđerBoba  22-07-2009, 20:57:39
Čovek pravi neverovatne glumačke transformacije.

То ми се и највише свиђа код њега.

Tony Clifton

E жене,жене....џаба се човек мучи са глуматањем када прво приметите трбушњаке  :aq21: :aq21:

Него,да ли га је Анђа изабрала због трбушњака или зато што је сјајан као глумац  :aq15:

:aq21: