Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vaša pitanja i sugestije

Započeo autentik, 06-03-2007, 15:14:49

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Pop Milan

Hvala .

Svilena

Šta se dešava sa forumom već dva-tri dana?

Page Load Error - po celo popodne ili se učitava čitavu večnost!   :xq009:

Sa drugim stranicama nemam problema.

Luna

bogdan

autentik

Problemi sa ruterima, nije sa serverom

Luna

sa cijim Routerima? vasim?
evo sada je u sve u redu sa forumom.

SunđerBoba

Autentiče  :aq28:

Evo opet se malo sudaramo, jer određene teme nemaju adekvatno mesto na forumu. Imamo novu temu "Kampanja protiv nasilja i diskriminacije nad istopolno orijentisanim osobama!" koju je lara otvorila u "LJUBAV & SEX". I ja i Tony smo se složili da je tema za neki drugi deo foruma. E, problem je što adekvatnog nema još uvek. Ne bi bilo loše da razmotriš one predloge od pre neki dan kad možeš. Kao konkretan primer može da posluži sajt lista Blic, i način na koji su teme podeljene. Samo predlažem  :aq17:, u opštem interesu  :aq29:

Ideja

autentik

Nemam sad vremena nikako, ali ću sigurno da sredim ceo forum, da ga podelim na još koju kategoriju, da premestim itd..

neka još malo neka se otvaraju teme da ih imamo što više i da imamo novih članova ...

pa ćemo to lako...

Luna

licno ne vidim smisla  u masovnom otvaranju  besmislenih tema, sto je u zadnje vreme slucaj .
nove teme da,ali nisam pristaica neceg bez smisla.

government

Muter li mu  tome ruteru , večeras me z........ da pišem na forumu il mi se kače karakondžule.

SunđerBoba

Primetila sam dosta tema, koje su u stvari copy/paste autorskih tekstova, sa drugih sajtova. Ne znam kako to ide, ali ukoliko se ne navodi ime autora, to bi valjda bilo kršenje autorskih prava i da li sve zajedno podleže nekoj odgovornosti. Odgovornost je naravno na strani autentika, pa ne bi bilo zgoreg da se to malo pogleda, čisto da bi se izbegli mogući problemi.
:aq28:

autentik

Jeste na mojoj strani i veoma je bitno da se postavi link sa sajta, ja gledam i sve se nadam da neće da me tuže

autentik

Citat: bevana  25-06-2009, 16:15:28
jel ovo propagiranje satanizma

https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=4764.0

Ne , nego disusija o tome, vidiš da više ima negativnih komentara nego pizitivnih - to je dobro

government

jel samo ja nemam rubrike  politika i hronika ili i vi?

Fanta

autentik

stvarno čudno...  sam sam gledao tvoj nalog i sve je uredu...

pprobaj da se izloguješ da obrišeš sve cookies pa da uđeš ponovo

Fanta

gover, probaj da klikneš na padajući meni za Politika, hronika, ...

Luna

gover ne daju ti tamo jer si eventualno nepogodan u tim oblastima :aq29: ....cuti kad na sex mozes da ides!!!

government

autentik

aha... server pao ...

nadam se da ce u toku noci sve da se sredi ...