Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Aqva Park Jagodina

Započeo autentik, 05-05-2007, 19:31:28

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

groucho

Citat: ivancica  19-06-2007, 19:37:52
to o cemu vi pricate je isto kao kad bi se pljuvala indjija i jesic zbog organizovanja koncerta pepersa,itd...

Ja sam veliki fan poslovanja gospodina Jesica.postavio sam i link njihove opstine da se vidi kako se tamo radi.Retko ko mi je odgovorio na to.

ivancica

Citat: groucho  19-06-2007, 19:39:33
Citat: ivancica  19-06-2007, 19:37:52
to o cemu vi pricate je isto kao kad bi se pljuvala indjija i jesic zbog organizovanja koncerta pepersa,itd...

Ja sam veliki fan poslovanja gospodina Jesica.postavio sam i link njihove opstine da se vidi kako se tamo radi.Retko ko mi je odgovorio na to.
a da ne vozi i jesic trotinet?

Mac

E ako se seca neko mog posta da sam rekao da ima da sedim jedan ceo dan tamo i da gledam koliko ce ljudi da dodje, evo jedne informacije.... sedeo sam  :aq01: :aq01:
Priznajem nisam sedeo puno radno vreme tamo jer stvarno dugo rade, ali sedeo sam od 9 do 17h i izbrojao oko 900 ljudi, plus minus 10. A kada se uzme u obzir da uvece najvise ljudi dolaze onda ta suma od 1000 ljudi i nije bas tako bezvezna

groucho

Sta si se bre uhvatila za taj trotinet?Ja nigde nisam ni pominjao ko sta vozi.
Ja sam pokusao da izvucem paralele izmedju nasih opstina i dosao sam do jednog zakljucka TO I JESU PARALELE(ako ne razumes na sta mislim pogledaj sta znaci pojam "paralelno")

groucho

Citat: Mac  19-06-2007, 19:45:59
E ako se seca neko mog posta da sam rekao da ima da sedim jedan ceo dan tamo i da gledam koliko ce ljudi da dodje, evo jedne informacije.... sedeo sam  :aq01: :aq01:
Priznajem nisam sedeo puno radno vreme tamo jer stvarno dugo rade, ali sedeo sam od 9 do 17h i izbrojao oko 900 ljudi, plus minus 10. A kada se uzme u obzir da uvece najvise ljudi dolaze onda ta suma od 1000 ljudi i nije bas tako bezvezna

Izvini sto ti ne verujem.Mogu i ja da kazem da sam sedeo dva dana i da je uslo samo 10 coveka.
Uostalom ako si sedeo vikendom,izaberi radni dan.

ivancica

Citat: groucho  19-06-2007, 19:46:57
Ja sam pokusao da izvucem paralele izmedju nasih opstina i dosao sam do jednog zakljucka TO I JESU PARALELE(ako ne razumes na sta mislim pogledaj sta znaci pojam "paralelno")
a jesic i direkcija za izgradnju ravnaju one njive iz svog dzepa?

Mac

Nije bio vikend, mislim da to bejase cetvrtak. Naravno da imas puno pravo da mi ne verujes, ja samo kazem da sam tamo sedeo i brojao.

ivancica

Citat: groucho  19-06-2007, 19:48:05
Citat: Mac  19-06-2007, 19:45:59

Izvini sto ti ne verujem.Mogu i ja da kazem da sam sedeo dva dana i da je uslo samo 10 coveka.
Uostalom ako si sedeo vikendom,izaberi radni dan.
a kad si sedeo i izbrojao 10 coveka?decembra?koliko zimi udje coveka u bg zoo?

groucho

Pa u civilizovanom drustvu se te cifre ne kriju vec se objavljuju na zvanicnim glasilima.Kao i zarada i promet,broj zaposlenih i sl.
Ne mora niko da sedi i broji.
Naravno da nisam sede i brojao.Nisam toliko (jos) poludeo.

Mac

Pa sta znam, jeste da bi to mozda stvarno trebalo da se objavi, barem svaki 3 mesec ako ne svaki, ali ne mozemo da ih bijemo.

groucho

Citat: ivancica  19-06-2007, 19:50:03

Jao bre dete.Sto me mucis?Pa da li stvarno mislis da rade kao i ovde?
Pogledaj kako se kod njih prikupljaju sredstva za izgradnju objekata:

https://www.direkcija-indjija.net/pdf/javnenabavke/hala.pdf

Ali procitaj ovo,molim te,pre nego sto napises bilo sta.
I postavi sebi pitanje,kako se to kod nas radi.

groucho

A evo i biografije gospodina Jesica:
Goran Ješić

Rođen je 3. avgusta 1974. godine u Sremskoj Mitrovici. Osnovnu i srednju školu završio je u Inđiji. Diplomirao je 2003. godine na Poljoprivrednom Fakultetu u Novom Sadu, odsek stočarstvo.

Politički je aktivan od 1996. godine kada je osnovao opštinsku organizaciju Građanskog saveza Srbije u Inđiji. Jedan je od osnivača studentskog pokreta `Otpor` u Vojvodini 1999. godine, a u periodu od početka političkog angažovanja pa sve do 2000. godine bio je aktivan u mnogim nevladinim organizacijama. Predsednik opštinskog odbora postaje 1997. a predsednik pokrajinskog odbora Građanskog saveza Srbije 2000. godine. U vreme predizborne koalicije `Demokratska opozicija Srbije` 2000. godine bio je koordinator za opštine: Inđija, Pećinci, Stara Pazova i Irig. U septembru 2000. godine izabran je za odbornika skupštine opštine Inđija, a u oktobru iste godine za predsednika opštine, tada najmlađeg predsednika u Srbiji. Za člana glavnog odbora Građanskog saveza Srbije izabran je u maju 2001. a član Predsedništva stranke postao je u junu iste godine.

Pored unapređenja opštinske administracije i uvođenja svetskih standarda u gradsku kuću, kao predsednik opštine završio je veliki broj projekata kao što su: povećanje participacije građana u procesima odlučivanja - projekat realizovan u saradnji sa OTI, program reforme javnih komunalnih preduzeća - z saradnji sa DAI i USAID, program međuregionalne saradnje sa pokrajinom Tirol u Austriji - u saradnji sa NVO `Srpski forum Beč` i programom EU za pomoć izbeglicama. Sistem 48 - projekat elektronskog grada - opštine - u saradnji sa DAI, dovršena gasifikacija opštine, unapređene lokalne infrastrukture, rekonstrukcija svih škola i vrtića u opštini, izgradna kulturnog centra, kao i mnoge druge projekte.

Oženjen je Ružicom Ješić sa kojom ima sina Marka i ćerku Minu.

groucho

groucho

zs

Citat: groucho  19-06-2007, 19:54:56
Pa u civilizovanom drustvu se te cifre ne kriju vec se objavljuju na zvanicnim glasilima.Kao i zarada i promet,broj zaposlenih i sl.

Ti podaci su javni i ima ih. Samo treba neko da povremeno isprati skupstinska zasedanja u SO. I o novcu i troskovima i prihodiam se prica i ima podataka.

groucho

Citat: zs  19-06-2007, 21:44:44

Ti podaci su javni i ima ih. Samo treba neko da povremeno isprati skupstinska zasedanja u SO. I o novcu i troskovima i prihodiam se prica i ima podataka.

Ne.Nema ih.
To su podaci koji se ne izlazu samo usmeno vec se postavljaju na zvanicna glasila i svima su dostupni.
Nadji ih i postavi ovde(ali gubis vreme).
.

danguba

Pod hitno ukljuciti mozak.

Mac

E ovako ljudi, zadnja opomena, ovo je topic za AQUA PARK!!!!! Ako hocete da pricate o drugim temama OTVORITE NOV TOPIC!!! Ja stvarno cenim to sto ljudi pricaju i raspravljaju se, ali zamislite da dodje neki korisnik koji nije upucen u ovo sto pricamo i vidi slucajno temu "Aqva Park Jagodina" i misli da ce da nadje tu nesto u vezi toga a ono nema nigde nista, samo nesto na pocetku. Zbog tih razloga stvarno bi cenio da kada neko oseti zelju da prica o nekoj drugoj temi neka lepo otvori novi topic, stvarno nije tezak niti dugotrajan proces.

TO VAZI I ZA DRUGE TOPICE!

danguba

O cemu li ti to pricas????

zs

Citat: groucho  19-06-2007, 21:54:40
Citat: zs  19-06-2007, 21:44:44

Ne.Nema ih.
To su podaci koji se ne izlazu samo usmeno vec se postavljaju na zvanicna glasila i svima su dostupni.
Nadji ih i postavi ovde(ali gubis vreme).
.

ima ih, mrzi me da prepisujem, ali ih ima. to sto su tebi nedostupna je po meni tvoj problem