Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

K A F A N A

Započeo melem, 02-11-2008, 16:31:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

MAAASEEEER :aq28: :aq28: :aq28:
posto znam kako si nemirne prirode nemoj molim te da se svrckas mnogo i da pobas da odsetas do kosova..onako tek,ti zautao!
i nemoj da se penjes po onim skupturama u "Djvoljoj varosi" da okrnjis neku,znas koliko si talican kad trba nesto da se u*ebe!

bila sam ti tu u Lukovskoj banji,i trebam opet ali mi fali vreme.

kad brze zaradi  odmor od 5 dana kad nisi radio ni 10 dana? :aq15:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Upoznao sam komandira policije i obećao mi je da će da me vodi do administrativne linije (nadam se ne sa vezanim rukama  :aq24:)

Skulpture Đavolje varoši nemaju sise.  :aq01:

Radio sam 15 dana spojeno i plus sam dežurao oko bazena (i u bazenu  :aq01:).

Luna

etooooo, znala sam da ces da se svrckas okolo  :aq16:  .....sedi na dupe i radi,sta ce ti granice....i kad brz upozna miliciju???
maseeeeeeeeeeeeer  :aq14: :aq14: :aq14:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Nije granica nego administrativna linija. Pa ti znaš da ja gde god odem moram da upoznam neku policiju.  :aq01: Pa kako da ih ne upoznam kad im je stanica pored hotela. I još došao čovek da se brčka u bazenu kad sam ja dežurao. Još smo se i kupali zajedno.  Sudbina, šta ćeš. :aq01:

SunđerBoba

Ups, nadam se da ste bili na pristojnoj razdaljini...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

A najžešća fora tamo je bila sledeća: Ja to ne mogu rečima da vam opišem koliko je dobra fora ali probaću:

Negde pred kraj smene odem ja do bazena da vidim šta se radi na estradi, ko ga vadi a ko ga ne vadi,  :aq01:, kad pogledam ja-u bazenu se kupaju 2 mlada para (koji nisu gosti hotela), jedni počeli da se 'vataju a drugi planiraju.  :aq24: I nailazi jedan čovek koji radi tamo i koji stvarno ima nebeske fore. I ja mu šapnem na uvce: Evo šetam pored bazena da ne bi počeli da se krešu u vodi. A on meni posle kaže:

Ako krenu da se krešu u bazenu, ti zamahni rukom (i on zamahne rukom i pokaže mi taj pokret koji je stvarno legendaran  :aq21:) i kaži im: STOP, STOP, STOP, STOP !!!

A SAD MALO JA !  :aq21:

I ja dodajem: U tom trenutku ja počinjem da se otkopčavam i skidam i uskačem u bazen i krenem ja da krešem tu devojku.  :aq24:

I priča meni taj čovek dalje: Kaži tom momku: "Što si bre takav ? Pa stvarno nema smisla ! Daj malo i meni ! Što samo ti da krešeš ?"  :aq24:

I nastavlja on: Ako krenu da se krešu, ti im kaži: "Može, al nemoj duboko !"  :aq21:  :xq005:

I ja dodajem da ću da uzmem jednu pantljiku i da merim, čim prodre 10 cm, odma ću da viknem STOP !!! I skidam se, upadam ja u bazen i stupam u akciju !  :aq21:

Tako da je to tamo postala glavna atrakcija i zajebancija.  :aq01: I sad svaki dan tamo mlataramo rukama i vičemo: STOP !

:aq21:

Luna

ne kupaj se bre sa svakim...taj je samo cekao "novo meso" a ti rece i sam da su temo mahom starci..... :aq14:dobro dosao si!

mamani se ti adm.linije,kad si vec tu sigo produzices vec dalje.sedi na dupe i ne brckaj se sa svakim po bazenu. :xq007:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma on nije pacijent nego radi tu u stanici koja je pored bazena. A kao što rekoh još je i neki rod direktoru banje pa došao čovek onako da se kupa. A ja završio smenu i bio u bazenu.

Sva sreća da je došao sa decom inače bih nagazio naguznu minu u bazenu. Xexexe.

Fanta

hehehehehe... imao si sreće... gde pred decom da gaziš na naguznu minu  :aq21:

MIK

:aq28: :aq28: :aq28: :aq28: nekog nekog'i :xq001: mmmmmmm ovako

e osuse'mi se usta od  :aq17: danas, ajd' :aq26:
pozdrav

sonja

dajt e bre ljudi da popijem nesto ,tresnem se u pamet kad procitam neke  novootvorene teme ,,i to jos na suvo ,dajte mi neki alkohol ,da znam da sam normalna..hahahahah

government

Piješ ovako rano? I ti?!

pe-tar

Vidim da kafanče još radi, znači nisam zakasnio. Za mene jedno vinjače i kiselu! (A ko plaća?)

FLOYD

PA BRE BRATE, NA TEBE JE RED
AJD ZIVELI!

pe-tar

Kako bre odma na mene redf? Pa tek sam kročio u kafanu!

FLOYD

PA TAKO TI TO BRATE
PLATIS TURU ZA DOBRODOSLICU
PA KAD DOJE SLEDECI, NA NJEGA RED
ZIVELI!

pe-tar

Pa ajd onda, živeli! Kad je već taki red, ybg!    :aq26:

Alkar

Citat: sonja  25-06-2009, 15:33:53
dajt e bre ljudi da popijem nesto ,tresnem se u pamet kad procitam neke  novootvorene teme ,,i to jos na suvo ,dajte mi neki alkohol ,da znam da sam normalna..hahahahah

Sonja, sve je samo za tebe  :xq001:

sonja

lelel ,fala ti Alkare,vec se osecam malo bolje...hik...el moze jos jedna turica ovako malena???

FLOYD

UUUUUUUUUUUUUUU   IMA TU DOSTA!
MOZES I DA RAZDELIS MALO
MISLIM.... DA TE NE BOLI GLAVA
NE VALJA DA SE MESA SVAKOM PO JEDNU FLASU
EVO JA BI OVAJ "YUPI" AKO OSTAO!
HAHAHHAHAHA