Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

PROBLEMI NA FORUMU

Započeo saba, 23-09-2008, 19:30:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Meni je negde nestalo oko petnaestak postova.
Da li neko zna o čemu je reč?

saba

AXA XA AXA XA, eto sad i tebi nesto fali. Lepo ti ja kazem BOBO nemoj tako ostro, aut tentik ce te cenzorisati, a mozda je i neko od mod -a (1,2,3....)

SunđerBoba

Citat: saba  24-06-2009, 15:00:16
AXA XA AXA XA, eto sad i tebi nesto fali. Lepo ti ja kazem BOBO nemoj tako ostro, aut tentik ce te cenzorisati, a mozda je i neko od mod -a (1,2,3....)

Ahahahaha? Baš nisam bila oštra. Celo prepodne sam se igrala sa drugarima u "RAZNO_m", i bila sam baš maštovita i kooperativna. Tako da ne znam ni šta je brisano ni gde. Autentik je moj drug, a sa modom pijem kafu svakog dana...tako da verujem da je neka sabotaža u pitanju, neki zlobnik ili sitna duša  :aq18:
Oštrina mi je osnovna vrlina, i nemam problem sa brisanjem mojih postova, samo ne znam šta i gde i zašto, naravno.
Ne mogu oni mene toliko da obrišu koliko ja pametno mogu da napišem....dobro, dobro...šalim se malo  :aq21:

Luna

da je iz teme "kako funkcionise ljudski mozak" samo izbrisan Larin post gde kaze

"da je zaboravila da mi ovde nemamo mozak",

po meni nije dovoljno.
koliko se secam ostali clanovi foruma su se za takve "izlete" izvinjavali i kad ih po prvi put ucine!
a ovo se desava vec po ko zna koji put , pa zelim da znam u cemu je stvar,gde je razlika medju clanovima?
znaci li da je ovo precutkivanje i neizvinjavanje  potvrda da stvarno nemamo mozak? :aq15: :aq15: :aq15:

molim nadlezne za odgovor.

Luna

ja sam morala, cini mi se,i smajlima da se izvinjavam.

pa nista,sada cu i ja da se samoprivilegujem i cepam istom merom.
pa da vidimo dali cu morati da  se izvinjavam ili ce samo da se izbrise moj post a ja mogu da picim dalje.

saba

Citat: Luna  25-06-2009, 15:48:39

pa da vidimo dali cu morati da  se izvinjavam ili ce samo da se izbrise moj post a ja mogu da picim dalje.

Cega se to plasi nasa Luna a pocinje na slovo "O"

SunđerBoba

Citat: saba  25-06-2009, 16:31:13
Citat: Luna  25-06-2009, 15:48:39

Cega se to plasi nasa Luna a pocinje na slovo "O"

kišnih Oblaka  :xq005:

autentik

Neću uopšte da komentarišem - a ujedno brišem i opominjem ...

Luna

Citat: bevana  25-06-2009, 16:51:44
ja da radim kao ona mene bi izbacio do sad
a za mene bi stajala i poternica na granici!

@autentik
nama se cak i posmatrac izvinio kad je zalutao, pa to zahtevamo i od Lare.

SunđerBoba

Ako sam dobro pratila, reč je o uvredama koje se na račun članova foruma izriču na ovom mestu? Da li sam upravu?

SunđerBoba

Hoću, ako treba.
Nego sam nešto drugo htela da kažem.
Možda autentik to ne zna, vređanje drugog putem štampe, radija, televizije ili sličnih sredstava kao što su internet prezentacije i forumi, je krivično delo. Mislim da bi kao organizator ovog skup, ako ništa drugo sebe radi, trebalo da o tome povede računa. Možda nekog ne mrzi pa to i zvanično potegne. Samo kao savet. Već sam napomenula da se na ovom mestu krše autorska prava šakom i kapom, to su ipak stvari o kojima treba razmisliti  :aq28:.

government

Ajte ljudi šta vam pada na pamet! Ne biste valjda stvarno?

SunđerBoba

Pa ja samo kažem da to baš nije toliko bezazleno, kako na prvi pogled izgleda. Za onog ko uvrede iznosi javno na ovaj ili sličan način, kazna može da bude od 150.000,oo do 450.000,oo dinara. Mislim nije loše da se zna.

government

Sunđeru ako dobiješ odštetu vodiš na more , jel ok?!

SunđerBoba

Hahahaha, ne zezaj se više!
Ovo su ozbiljne teme! Problemi!

government

Soćo Pirotjanska žao te za pare , alo ako!

SunđerBoba

Dobro, dobro samo nemoj da me kuneš!
Vodim te na more, ajde de!
:xq005:

Luna

sto se bre boba izrece....sad ce da se pobrise pola Larinih postova.....nocna smena :aq21: :aq21: :aq21:

government

Luna

gover,moja odsteta za "gastarbajterke /seljanke" nece da bude tako visoka da ti platim  more,ali za Matarusku banju ce da ima!
pisi tuzbu!