Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Naj horor film

Započeo autentik, 01-04-2006, 08:40:20

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

koji je horor film ostavio najveci utisak na vas....koji vam se posebno dopada i zasto??

Duhovi su medju nama,   ha ha ha

dragnik

Ispij Drakulinu Krv

dragnik

posle gledanja tog filma (imao sam 6-7 godina)
nocima sam sanjao kako me drakula juri po selu gde sam tada ziveo
gledao sam ga posle na tv-u
bu-ha-ha-a
:D :D :D

autentik

Pa nije bas horor

ali

OD sumraka do svitanja

Ima i tu vampiri

sleepwalker

hm.. Alien sigurno a bogme i Blair Witch mi je uterao strah u koske.

guns

Ova temetika mi je najomiljenija horor filmove pratim duzi niz godina
a i posedujem povecu kolekciju. Pravi pogodak teme!!!!!!!!! :evil:

ookkii

the ring, a od nasig TT sindrom

autentik

Fredi Kruger je ubedljivo najžešći pravi horor  nego nisam mogao da se setim pre

anny

Po mom mišljenju "Krug"...

Dak

Ne pamtim da me je od "Leptirice" nesto vise uplasilo!I kad sam bio mali "Nosferatu-kralj ponoci" sa Klausom Kinskim u glavnoj ulozi!!

dungeon-a

SunđerBoba

Citat: Dak  18-03-2008, 14:58:49
Ne pamtim da me je od "Leptirice" nesto vise uplasilo!I kad sam bio mali "Nosferatu-kralj ponoci" sa Klausom Kinskim u glavnoj ulozi!!

Da čoveče, "Leptirica" !!! Kakav mi je haos taj film pravio kad sam bila mala! Užas! Zimi nisam smela sama da se vraćam iz škole. Užas, užas. Gledala sam ga pre dve godine u četri popodne, jer nisam smela kasnije  :aq24:, i bio mi je, pa... tužan  :aq29:

Inače, moj omiljeni horor je "Duhovi u nama", sa Nikol Kidman. Odličan, ali odličan.

NameNo

Boba,da! Odlican film. "Duhovi u nama"!

bebironac

duhovi u nama ubedljivo,gledala sam ga kasno uvece kad sam bila sama,ziva sam se sledila,odlican film nisam skoro gledala tako dobar

SunđerBoba

Citat: opsena  22-07-2009, 21:31:30
Boba,da! Odlican film. "Duhovi u nama"!
Citat: bebironac  22-07-2009, 21:33:07
duhovi u nama ubedljivo,gledala sam ga kasno uvece kad sam bila sama,ziva sam se sledila,odlican film nisam skoro gledala tako dobar

Poenta je u tome, što ja svaki put, iako znam šta sledi i kako, premrem kad na kraju sledi ona scena sa medijumom i ormanom. Ja sam gledala u bioskopu pre jedno šest-sedam godina, i uopšte me nije napustio prvobitni utisak da je film neviđeno jeziv. Obožavam ga  :aq29:

bebironac

jeste jaka scena,kad ukapira sta je uradila i da je ona duh aaaaaaaaaaaaaa jezivo,isti osecaj je i kod mene ostao koliko god da sam puta gledala

krimortus

Ring definitivno...od domacih neprikosnoveni Milovan Glisic "Glava secera" i "Leptirica"

SunđerBoba

Citat: krimortus  23-07-2009, 12:55:45
Ring definitivno...od domacih neprikosnoveni Milovan Glisic "Glava secera" i "Leptirica"

Da! I "Sveto mesto" takođe. Dragan Jovanović i Branka Pujić. U rangu "Leptirice"  :aq29:

bebironac

daaaaaaaaaaaaaaaa nikako nisam mogla da se setim naziva filma,odlican je ....

SunđerBoba

Citat: bebironac  23-07-2009, 17:51:11
daaaaaaaaaaaaaaaa nikako nisam mogla da se setim naziva filma,odlican je ....

Da, da! Đorđe Kadijević je režirao i "Leptiricu" i "Sveto mesto", tako da su mnoge stvari jasnije....