Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pijete li prvu jutarnju kafu na prazan stomak?

Započeo autentik, 26-01-2007, 18:21:54

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

Ne valja piti kafu uopšte a kamoli na prazan  stomak

dokazano je da kafa spušta krvni pritisak

i zamislite sad

to variranje pritiska vašeg organizma

čas je gore pa popijete kafu pa se spusti

pa opet gore
i tako svaki dan

TO NIAKO NE VALJA

MarimJa

groucho

Ma ne valja preterivati sa kolicinama kafe.Od tri soljice dnevno nikom nista ne moze da bude.Nisu to kolicine koje mogu da dovedu do primetne varijacije preitiska.
Pritisku vise smeta so nego kafa.
Ja nisam neki ljubitelj kafe.Popijem sa vremen na vreme ali ne mogu da je pijem na prazan stomak niti primecujem razliku ujutru kada je popijem i kada je ne popijem.

autentik

MarimJa

Bas ste mi slatki tako "NEporocni", blago vama :aq07:

autentik

pa covece resio sam da dozivim  85 godine
znas li ti sta se desava  godine   2065.

kometa udara u nas mesec  -  to mora da vidim, sta ti je

heheheh

groucho

Ja umesto kafe pijem liker od nane PRODUCT of GROUCHO.Tzv. GROUCHO-vaca(xa-xa-xa-xa)...

ribica

A, OD KAFA SPUSTA PRITISAK? Ja popijem jednu kafu ujutru,da me razbudi,ali citala sam da dize pritisak.Izgleda da nekom dize,a nekom spusta... :aq22:

nickollica

zs

kafa je stimulans, ali i diuretik. niti jedan sportista ne bi prosao doping kontrolu nakon popijenih 7 soljica kafe, mada ne vidim problem da je maratonci koriste. kooliko god da im je stimulans, izgubili bi dobijeno vreme na diureticko telovanje kafe :)

ONA

pijem jutarnju kafu na prazan zeludac,godinama je tako,ne kazem da je zdravo,ali meni ne smeta..........i to bez secera,jos grdje.........inace ne premasujem 4 dnevno,i obicno to cinim u priblizno isto vreme

Rope

the best

retko pijem turssko-srpsku,malte ne uopste,ali zato 3u1 tamanim,kao i cajeve

Loremo

Ranije sam razbijala svoj organizam kafom na prazan zeludac. Vec dugo, od kada vise volim sebe, imam sasvim drugi ritual kad ustanem.

Vrlo je vazno kako se zapocne dan. Ja ga pocinjem sa 1-2 kas. meda i 2case tople vode. Odlicno za izbacivanje toksina.

Ako radim, brzi dorucak, integralne zitarice sa sojinim mlekom i brzinska kafa u protivnom uzivam u dorucku, cedim sokove, prosetam kuce
pa tek onda kafa.  :aq22:
Inace volim kafu kao napitak, spremam je na razne nacine, vazno mi je da je kvalitetna i uvek imam vise vrsta u kuci. :aq29:

Ivanka

Ej, Loremo, došao onaj tvoj nazeb kod mene. Malo uz put ojačao i totalno me nokautirao. Sad kuvam srpski čaj, valjda će da mi pomogne.

Loremo

Citat: Ivanka  14-09-2007, 16:51:33
Ej, Loremo, došao onaj tvoj nazeb kod mene. Malo uz put ojačao i totalno me nokautirao. Sad kuvam srpski čaj, valjda će da mi pomogne.
Izgleda preslo preko maila. Proveri koji antivirusni program imas! :aq24:

Mene razbilo, jos uvek kasljem, nos ne mogu da izduvam! Gde stane sve ovo! :aq09:

BRZO OZDRAVLJENJE! :aq23:

Ivanka

Moram da zamenim program, nije otporan na tvoje viruse.

Lazarica

Pre sam tamanila kafu k'o luda, a onda je đavo doš'o po svoje, prodrm'o mi čukicu i pritisak. E, sada pijem samo 3u1 i to jednom na dan.

Fanta

Ne da popijem jednu kafu na prazan stomak nego onu veliku kafu iz koje normalni ljudi piju caj

Schnuffel

Obavezno uz cigaricu, ali pre svega toga kašičicu maslinovog ulja.