Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Imate li psa ljubimca ?

Započeo autentik, 26-01-2007, 18:35:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Andrijana

Ništa mi drugo ne preostaje, s' obzirom da niko ne zna šta je to... I ja bix volela da ne znam, ali ... :-((((((((((((

gremlin

Ako si prihvatila ljubimca staraj se o njemu, nema druge samo ne moj da završi na ulici.

U ranijim porukama sam pisao  o tome koliko je bitno razmisliti o tome, kada kupuješ ljubimca sebi ili drugom.

Ponašaj se odgovorno. :aq17: :aq22:

zdravlje

Citat: gremlin  18-02-2009, 12:24:41
Ako si prihvatila ljubimca staraj se o njemu, nema druge samo ne moj da završi na ulici.

U ranijim porukama sam pisao  o tome koliko je bitno razmisliti o tome, kada kupuješ ljubimca sebi ili drugom.

Ponašaj se odgovorno. :aq17: :aq22:

:aq05:

Andrijana

Ma nisam ja ni mislila da ga ostavim ili tako nešto!!! Pitala sam da li neko zna nešto o ovome što sam pitala. Moram ga voditi kod veterinara, šta ću...

Luna

a ako nema buve,krpelje ....a cese se ,onada je sugavo!

ili je psihicki zbog promene sredine....vodi ga psihologu.....ili ne podnosi sampon kojim je kupano..kupaj ga u prirodnim,hemikalijama ne optrecenim samponima...

ili...isteraj ga malo napolje da izmrzne,mozda ce mu proci. :aq14:

Andrijana

Vodila sam je napolje, a nisam smela da je kupam, jer je jos mala, a i zima je...
Danas nam dolazi veterinar... Da znas koliko je Ledi sinoc poludela. Vukla je gajtan od fena i oborila fen. Nisam ni videla kada je smugnula od straxa, koliko je bila brza i navikla se da piski na novine... :-)))))

Andrijana

Da, manje se cesala posle izvodjenja napolje.
Hvala na savetu Luna.

Mariah

Ovo je moj bivsi kucni ljubimac,uginuo je... :aq25:

vesna05

Joj kako je meden....tako mi je zao.
Andrijana,mozda je u pitanju nesto iz hrane sto mu izaziva alergiju.Znam za pse kojima se to desavalo.

Luna

vesna,malo si se prebacila.
ovaj medeni ne moze da ima alergiju na hranu,i ne cese se vise, jer je vec otisao u vecna lovista-crko je,i bio je od Mariah.

andrijanin je drugi.

vesna05

Luna,pa ja napisah "Andrijana,mozda je u pitanju nesto iz hrane sto mu izaziva alergiju.Znam za pse kojima se to desavalo."

Videla sam da malise vise nema,da je u

Luna

mislila sam da pises o ovom kucetu na slici koje nije andrijanino.
a to sa hranom,to je sasvim moguce,mozda ce ona ovo da procita.
moze da bude alergija i na nesto na cemu spava.

vesna05

Moze i na ujed buve,odnosno pljuvacku.Moj je to imao a nije imao buve po sebi.Kad smo poceli da ga pustamo sa drugim psima izgleda da je neka skocila na njega i izujedala ga a mi nismo nigde po njemu videli buve.Strasno se cesao i imao je male ranice po stomaku.Veterinar mu je dao neke injekcije i to se povuklo,rekao je da mnogi psi to imaju kada su mladi.

Didi

bebironac

hjahjahahahahahahahhaa.....pricali su mi neki drugari da su videli dva gey psa....odlican snimak,hahahahahaha

Andrijana

Evo, da se oglasim. Imamo stafilokok, bakterija. Dobila je 3 injekcije, sve je rešeno. Danas ćemo dobiti i neki šampon za kupanje, na 5 nedelja, da nam prođu krastice... Jupiiiiiiiiiiiii, nije ništa opasno. Pobedićemo mi glupu bakteriju, jače smo.
Hvala vam svima, na savetima.

Dak

Pazi na te krastice.Ako se inficiraju,ce ti crkne kuce za cas!

Luna

koliko ja znam,stafilokoke mogu da se prenesu direktnim kontaktom: :aq15:
ako ga je ljubila i mazila,ako ju je kuce liznulo,presle su verovatno i na andrijanu.
dobro,ona ne mora da se cesa,kod svakog je razlicita reakcija.

Andrijana

Kuca je super, neverovatno je kako se brzo oporavila... Više se ni ne češe...
A, evo konačno i da vidite moju Ledi... Ovo smo nas dve  :aq28:

reksys